Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Neymaras ir L.Messi buvo nušvilpti savų, bet PSG reabilitavosi po košmaro Madride

Košmarą Madride, kurio metu ekipa buvo eliminuota iš tolimesnės kovos UEFA Čempionų lygoje, pamiršti kuo greičiau norintis Paryžiaus „Saint-Germain“ klubas Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybėse užtikrintai 3:0 pervažiavo „Bordeaux“ vienuolikę, tačiau slogių aistruolių nuotaikų komandos pergalė nepataisė.
Lionelis Messi ir Neymaras
Lionelis Messi ir Neymaras / „Scanpix“ nuotr.

Dar vieną gerą šansą užsikabinti už UEFA Čempionų lygos trofėjaus paleidusiam PSG žvaigždynui liko kovos vietiniame fronte – čia Prancūzijos sostinės klubas žengė dar vieną tvirtą žingsnį link nugalėtojo trofėjaus, nepasigailėdamas lygos autsaiderių.

Įvarčių vakarėlį „Parc des Princes“ stadione atidarė Kylianas Mbappe, pasižymėjęs 24-ąją minutę. Prancūzijos supertalentas ir toliau stabiliai muša įvarčius – per pastarąsias septynerias rungtynes pasižymėjo septynis sykius.

Antrojo įvarčio autoriumi 52-ąją minutę tapo Neymaras, o tašką šiame mače padėjo Leandro Paredesas (61 min.).

Tiesa, užtikrinta pergalė stadione susirinkusiems paryžiečiams ūpo per daug nepakėlė. Daugiausiai kritikos už savo pasirodymus Čempionų lygoje sulaukę Neymaras ir Lionelis Messi netgi buvo nušvilpti savų aistruolių, kuomet K.Mbappe – palaikomas šiltomis ovacijomis.

Aršiai nusiteikę aistruoliai savo superžvaigždėms atsikvėpti neleido ir susitikimo metu. Viename iš epizodų L.Messi stojo atlikti baudos smūgio, o argentiniečiui nepataikius į vartus publika pradėjo šėlti iš džiaugsmo.

Tuo stebėjosi ir garsus futbolo žurnalistas Fabrizio Romano, teigdamas, kad Leo tokį savų aistruolių priešiškumą greičiausiai išgyvena pirmą kartą karjeroje.

Po 28 turų 65 taškus savo sąskaitoje turintis PSG klubas net 15 taškų lenkia artimiausius persekiotojus „Nice“ futbolininkus.

„Bordeaux“ (22 tšk.) yra paskutiniai.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius