Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmą kartą per 17 metų „Real“ įsigijo žaidėją iš „Atletico“ klubo

Dar nepasibaigus sezonui ir neprasidėjus vasaros perėjimų langui Madrido „Real“ klubas jau turi naujoką. Pranešama, kad baltieji sutarė dėl 19 metų krašto gynėjo Theo Hernandezo įsigijimo iš „Atletico“.
Theo Hernandezas
Theo Hernandezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad talentingu prancūzu itin aktyviai domėjosi ir „Barcelona“ klubas, tačiau „Real“ nugvelbė žaidėjo parašą iš po nosies.

Šį sezoną „Alaves“ klube, kuris pateko į Ispanijos taurės finalą, puikiai rungtyniaujantis T.Hernandezas į kitą komandą pagal kontrakte numatytą išlygą gali persikelti už vos 24 mln. eurų.

Pranešama, kad gynėjas jau perėjo medicininį patikrinimą „Real“ komandoje ir pasirašys penkerių metų sutartį. Žinoma, prie naujos ekipos jis prisijungs tik po sezono.

„Real“ klubas jau yra numatęs, kad naujokas bus ilgalaikė pamaina kairiajam krašte rungtyniaujančiam Marcelo. Brazilas žaidžia fantastišką sezoną, tačiau jam jau 28-eri, tad jaunas ir perspektyvus futbolininkas bus puikus pozicijos papildymas.

Įdomu, kad pastarąjį kartą iš „Atletico“ į „Real“ žaidėjas persikėlė prieš 17 metų. 2000-aisiais už 3,5 mln. eurų į „Real“ perėjo dabar šio klubo dublerių ekipą treniruojantis Santiago Solari.

„Real“ ir „Atletico“ turi neoficialų susitarimą nevilioti vieni kitų futbolininkų, kuris nėra sulaužomas ir šiuo atveju. T.Hernandezo ir „Atletico“ sutartyje yra tam tikra išimtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius