Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po konflikto su Neymaru – grasinimai mirtimi „Olympique“ gynėjui

Prancūzijos klubas Marselio „Olympique“ policijai perdavė informaciją apie grasinimus mirtimi, kurių sulaukė futbolininkas Alvaro Gonzalezas. Pastarąjį „Paris Saint-Germain“ žvaigždė Neymaras apkaltino rasistiniais pasisakymais.
Alvaro Gonzalezas ir Neymaras
Alvaro Gonzalezas ir Neymaras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

PSG puolėjas Neymaras po sekmadienio rungtynių reiškė pasipiktinimą, nes buvo išvarytas iš aikštės, tačiau niekas negirdėjo, kaip A.Gonzalezas jį esą išvadino ne tik necenzūriniais žodžiais, bet ir „beždžione“.

„Manau, kad Alvaro jaučiasi gerai, tačiau tie jo gauti grasinimai mirtimi yra realūs, – sakė „Olympique“ treneris Andre Villasas-Boasas. – Mes pranešėme apie tai policijai ir dabar viską spręs jie. Turi būti sankcijos už tokius veiksmus.

Mes esame savo žaidėjo pusėje. Dvi komandos elgsis identiškai – ieškos tiesos. Tačiau mes esame tikri, kad Alvaro nėra rasistas. Padarysime viską, ką galime, kad tiesa išaiškėtų. Neturiu dėl to abejonių.“

Neymaras buvo vienas iš penkių iš aikštės išvarytų žaidėjų sekmadienio rungtynėse, kurias PSG pralaimėjo 0:1.

Brazilas sulaukė savo klubo palaikymo ir atsiprašė už savo veiksmus. Jis taip pat tikino norįs, kad A.Gonzalezas būtų nubaustas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius