-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ didvyris Sergio Ramosas: „Miegosiu ramiai, jei „Barcelona“ iškris“

Madrido „Real“ klubo kapitonas Sergio Ramosas antradienį išgelbėjo savo ekipą nuo nesėkmės Neapolyje, kai įmušė du įvarčius antrajame kėlinyje. Iki tol „Napoli“ pirmavo 1:0 ir turėjo aiškų žaidybinį pranašumą. Po mačo S.Ramosas nepamiršo įgelti ir amžiniesiems varžovams iš Barselonos.
Sergio Ramosas
Sergio Ramosas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Real“ namuose buvo laimėjęs 3:1, tad „Napoli“ antradienį užteko dviejų įvarčių, norint žengti į kitą etapą. Italai puikiai pradėjo susitikimą, pirmajame kėlinyje pelnė įvartį ir turėjo progų dar bent dviems, tačiau po pertraukos S.Ramosas užbaigė visas šeimininkų viltis.

„Pirmajame kėlinyje mums buvo sunku. Jeigu žinotume formulę, kaip būti sėkmingiems, taip ir darytume. Kartais reikalai vyksta ne taip, kaip tu planavai ar dirbai treniruotėse“, – po mačo kalbėjo S.Ramosas.

Antrajame kėlinyje puikiai standartines situacijas pildantis gynėjas vieną po kito galva dūrė du įvarčius po kampinių ir atnešė komandai pergalę bendru rezultatu 6:2.

„Prieš savaitę kritikai mane tiesiog žudė. Kol neįmušiau įvarčių, nebuvau joks didvyris. Aš tiesiog stengiuosi gerai dirbti savo darbą“, – kalbėjo ispanas.

Gynėjas nepamiršo įgelti ir savi didžiausiems varžovams iš Barselonos:„Būsiu dar laimingesnis, jeigu „Barcelona“ pralaimės. Tada miegosiu ramiau“.

Katalonai prieš kelias savaites per Valentino dieną Paryžiuje net 0:4 pralaimėjo „Paris Saint-Germain“ vienuolikei ir trečiadienį namuose bandys panaikinti šį pranašumą.

Katalonijos ir Ispanijos sostinių klubai aršiai kaunasi ir vietiniame fronte, kur „Real“ išbarstė turėtą 7 taškų pranašumą ir dabar „Primeros“ turnyro lentelės viršuje yra „Barca“, lenkianti „Real“ tašku. Tiesa, pastarieji žaidė maču mažiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius