Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Skrieja kamuolys“: antifutbolo spektaklis, anglų skaičiavimai ir pirmieji aštuntfinalio mačai

Šešioliktoje 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje komisija kalba apie antifutbolo pavyzdžius G ir H grupėse, ginčijasi dėl Anglijos rinktinės pozicijos grupėje, renka geriausių grupių etapo žaidėjų rinktinę ir pristato pirmąsias aštuntfinalio akistatas.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Pirmą kartą pasaulio futbolo čempionatų istorijoje komandos likimą nusprendė „Fair Play“ taisyklė, ir šia nelaimėle tapo Senegalo rinktinė, kuri pralaimėjo Kolumbijai ir vietą aštuntfinalyje užleido Japonijai.

15min podkasto „Skrieja kamuolys“ komanda diskutuoja apie japonišką farsą mače su lenkais, kone draugiškas anglų ir belgų rungtynes Kaliningrade, atskleidžia kolektyvo sudarytą geriausių grupių etapo žaidėjų vienuolikę ir aptaria pirmuosius susitikimus aštuntfinalio etape.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: antifutbolas, anglų (ne)skaičiavimai ir grupių etapo vienuolikė

Studijoje – „Viaplay“ komentatorius Rytis Vyšniauskas, komikas Paulius Ambrazevičius, Gintaras Radauskas ir iš Rusijos grižęs Marius Bagdonas.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pasaulio čempionato rungtynių dieną ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“, „iTunes“ ir „Spotify“.

„Skrieja kamuolys“ rengėjai yra įkūrę pasaulio čempionato „Fantasy“ lygą. Jos kodas: 6AHRWAOL. Prisijunkite (čia), suburkite komandą – pasivaržysime. Prizas nugalėtojui – oficialus čempionato kamuolys „adidas“ „Telstar 18“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius