Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skrieja kamuolys“: FK „Vilnius“, J.Mourinho vaiduoklis Vemblyje ir kepsniai Dubajuje

Savaitinio 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – apie naująjį futbolo klubą „Vilnius“, apie J.Mourinho įprastu stiliumi „Manchester United“ pasiektą pergalę Vemblyje, apie Londono „Arsenal“ ir pinigus, apie Madrido „Real“ ir traumas bei apie Francką Ribery ir jo kepsnį Dubajuje.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Žinomas baldžius Petras Narbutas paskelbė investuojantis į naują futbolo klubą „Vilnius“, kuris, kaip žadama, jau šiemet sieks I lygos licencijos.

Kaip sektųsi šiai komandai ir ar jos reikia, šį pirmadienį diskutuoja „Skrieja kamuolys“ kolektyvas. Taip pat – kontraversiška nuomonė, kad sekmadienį Vemblyje geresnė komanda pralaimėjo, svarstymai apie „Arsenal“ ir klubo finansus, nuostaba dėl traumų išretinto Madrido „Real“ pergalės bei ginčas apie kepsnius.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: FK „Vilnius“, J.Mourinho vaiduoklis Vemblyje ir kepsniai Dubajuje

Komanda – Paulius Ambrazevičius, „TV Play“ komentatorius Rytis Vyšniauskas ir 15min žurnalistai Dovilė Šeduikytė, pakeitusi atostogaujantį Marių Bagdoną, bei Gintaras Radauskas.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pirmadienį ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“, „iTunes“, ir „Spotify“. Podkastas turi ir puslapį feisbuke – prenumeruokite mus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius