Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kepsniai

Visos temos
Kepsniai Kiaulienos kepsnys

Kepsniai – keptas mėsos pjausnys. Gali būti kepamas iš kiaulienos, vištienos, jautienos ar kitos mėsos. 

Kepsniai dažniausia pateikiami su garnyru ir daržovėmis.

 

Jautienos troškinys
Reklama

Nuo troškinio iki didkepsnio: kaip išsirinkti tinkamą jautienos dalį?

Kepti upėtakiai

Ant grilio keptas upėtakis: paprasta, bet taip gardu

Jautienos kepsnys.
Reklama

Nuodėmės vertas kepsnys iš sausai brandintos jautienos – restorano efektas namuose per kelias minutes

Jautienos kepsniai

Mėsos patiekalai šaldytuve: kiek ilgai gali laukti suvartojami?

Traškūs vištos krūtinėlės kepsneliai

Trašku, gardu ir greita – su menkės kepsneliais nebūna kitaip

Vištienos sparneliai

Medumi gardinti ir orkaitėje kepti vištienos sparneliai, kurie nenuvilia

Lėtai kepta kiaulienos sprandinė su svogūnu padažu

Lėtai kepta kiaulienos sprandinė su svogūnų padažu: jūs tikrai neatsispirsite šiam skoniui

Kiaulienos išpjovos kepsniukai

Kiaulienos išpjovos kepsniukai su karamelizuotais svogūnais, abrikosais ir slyvomis

Buvusioje Merkinės skalbykloje – Vytaro Radzevičiaus restorano įkurtuvės

Buvusioje Merkinės skalbykloje – Vytaro Radzevičiaus įkurtuvės: svečių – visas autobusas iš Vilniaus

Užsisakykite 15min naujienlaiškius