Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sutarties su „Bayern“ nepratęsiantis R.Lewandowskis nori palikti klubą

Miuncheno „Bayern“ žvaigždė Robertas Lewandowskis patvirtino, kad nepratęs sutarties su bavarų klubu, o šios komandos direktorius Hasanas Salihamidžičius pranešė, jog lenkas nori palikti Miuncheno ekipą.
Robertas Lewandowskis
Robertas Lewandowskis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po paskutinių Bundeslygos rungtynių, kuriose R.Lewandowskis pelnė 50-ąjį sezono įvartį, lenkas patvirtino, kad nepratęs sutarties su „Bayern“, kuri dar galios iki 2023 m. birželio.

„Pasakiau klubui, kad jeigu gausime pasiūlymą, turime jį apgalvoti. Turime rasti geriausią sprendimą abiem pusėms. O naujo kontrakto nepasirašysiu“, – patvirtino 33-ejų futbolininkas.

Tiesa, nors pranešė apie lenko norą palikti Bavariją, H.Salihamidžičius taip pat patvirtino, kad neketina parduoti puolėjo kitam klubui, kol jo kontraktas su „Bayern“ dar galioja.

„Mūsų pozicija nesikeičia. Faktas, kad jis turi kontraktą su mumis iki 2023 m. birželio 30 d.“, – teigė „Bayern“ vadovas.

Lenkijos rinktinės žvaigždė pastaruoju metu ypač aktyviai siejama su „Barcelona“ klubu – manoma, kad jei ir paliktų Miuncheną, lenkas persikeltų žaisti būtent į Kataloniją.

„Bayern“ marškinėlius R.Lewandowskis vilki nuo 2014 m., kai persikėlė į Miuncheną iš Dortmundo „Borussia“ komandos.

Per 374 rungtynes su raudonais marškinėliais lenkas pelnė jau 344 įvarčius ir pagal juos yra antras per visą „Bayern“ istoriją po legendinio Gerdo Mullerio.

Pastaruosius dvejus metus FIFA jį išrinko geriausiu planetos žaidėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius