Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 28 /20:55

Sutriuškintas Mindaugas Čepas traukiasi iš „Riterių“

Vilniaus „Riteriai“ oficialiai patvirtino 15min skelbtą informaciją, kad po patirto skaudaus pralaimėjimo prieš Vilniaus „Žalgirį“ apie pasitraukimą pranešė Mindaugas Čepas.

15min žiniomis, 41-rių M.Čepas po rungtynių, kurias komanda pralaimėjo net 0:7, rūbinėje žaidėjams pranešė, kad tai buvo paskutinis jo mačas.

Įprastai itin emocingas strategas antrajame rungtynių su „Žalgiriu“ kėlinyje nė karto nepakilo nuo atsarginių suolo ir nebedalino nurodymų komandai.

Tiesa, po rungtynių duodamas komentarą M.Čepas sakė, kad jo ateitį „parodys laikas“.

„Kai nėra nei žaidimo, nei rezultatų, kažkas privalo prisiimti atsakomybę. Dažniausiai tai būna vyriausiasis treneris. Aš asmeniškai nuo atsakomybės niekada nebėgau, o šiandienos rungtynės buvo paskutinis lašas. Jokios kovos, jokio charakterio… Toks žaidimas netenkina nei klubo valdžios, nei žaidėjų, nei manęs.

Dar per anksti kalbėti apie tai, kodėl nepavyko, tačiau aš priežastį matau rūbinėje. Mano pats didžiausias pralaimėjimas „Riteriuose“ tas, kad man nepavyko suvienyti vaikinų. Pergalės, visų pirma, gimsta ne aikštėje, o rūbinėje. Deja, man nepavyko“, – savo sprendimą oficialiame pranešime komentavo M.Čepas.

Per septynis turus šešių komandų čempionate Vilniaus ekipa surinko vos 5 taškus ir yra penktoje vietoje.

Tai jau trečias A lygos treneris, praradęs darbą šį sezoną. Iš pradžių čempionė Marijampolės „Sūduva“ atsisveikino su Heimo Pfeifenbergeriu, darbo neteko ir „Panevėžį“ treniravęs Aleksandras Kurtijanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius