Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trileris Mančesteryje – keistas įvartis, nepripūsti kamuoliai ir C.Ronaldo dublis

Ole Gunnarą Solskjaerą atleidęs „Manchester United“ klubas tęsia sėkmingą seriją. Nors naujasis komandos strategas Ralfas Rangnickas, paskirtas darbui iki sezono pabaigos, jau buvo stadione, prie šoninės linijos „United“ komandai dar vadovavo Michaelas Carrickas, o „raudonieji velniai“ 3:2 (1:1) palaužė Londono „Arsenal“ klubą.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

Pirmą įvartį jau 13 minutę pelnė jaunasis „Arsenal“ saugas Emile‘is Smithas Rowe, pasižymėjęs itin daug diskusijų sukėlusioje situacijoje. Po „Arsenal“ kampinio Fredas užlipo ant kojos Davidui de Gea, šis griuvo ir liko gulėti, o susižeidusio vartininko nepastebėjęs teisėjas Martinas Atkinsonas leido tęsti rungtynes.

Tik tuomet, kai E.Smithas Rowe pasiuntė kamuolį į vartus, M.Atkinsosas įsidėjo švilpuką į burną, bet žaidimo nesustabdė. Teisėjas iš pradžių pirštu parodė, kad įvarčio neįskaitys, bet tam jokio pagrindo nebuvo – prieš D.de Gea prasižengė ne varžovų futbolininkas.

Ir tai buvo ne vienintelis keistas epizodas pirmajame kėlinyje. „Premier“ lygos futbolininkai skundėsi... nepripūstais kamuoliais.

„United“ išlygino rezultatą pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje, kai įmušė Bruno Fernandesas (44 min.), o tik prasidėjus antrajam jau pirmavo po taiklaus Cristiano Ronaldo smūgio (52 min.).

Vos po dviejų minučių Martinas Odegaardas rezultatą išlygino (54 min.), bet įpusėjus antrajam kėliniui Fredas uždirbo 11 metrų baudinį, C.Ronaldo šaltakraujiškai jį realizavo ir „United“ triumfavo 3:2.

36-erių portugalui tai buvo jau 801-asis karjeros pelnytas įvartis.

Kitose rungtynėse Londono „Tottenham“ namuose 2:0 (1:0) palaužė „Brentford“ klubą ir, atvykus italui Antoine Conte, Anglijoje laimėjo antrą sykį iš eilės.

Šeimininkai išsiveržė į priekį 12 minutę, kai nelaimė ištiko Sergi Canosą, nukreipusį kamuolį į savo vartus.

Įpusėjus antrajam kėliniui „Tottenham“ pranašumą įtvirtino Son Heung-minis (65 min.).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius