Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 16

Lietuvis iškovojo Pavasario internetinio pokerio čempionato trofėjų

Pastarosios dienos Pavasario internetinio pokerio čempionate (SCOOP) Lietuvos atstovams buvo itin sėkmingos. „Fralaganas“ slapyvardį pasirinkęs tautietis iškovojo SCOOP titulą, trofėjinį laikrodį bei 13 tūkstančių dolerių viršijantį prizą. Kitas lietuvis, „blackcapas“, viename SCOOP turnyrų iškovojo antrąją vietą ir susižėrė  daugiau nei 25 tūkstančius dolerių. Netrūko ir smulkesnių laimėjimų. 
SCOOP / PokerStars.net nuotr.
SCOOP / PokerStars.net nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Svarbiausia pastarųjų dienų naujiena iš virtualios pokerio arenos – lietuvio „Fralaganas“ SCOOP pergalė. 11 dolerių įpirkos turnyre tautietis įveikė visus 9 317 priešininkų ir iškovojo čempiono titulą, trofėjinį laikrodį bei 13 517 dolerių.

Tačiau reikia pažymėti, kad tai nebuvo didžiausias pastarųjų dienų prizas iškovotas mūsiškių. Solidžiausią apdovanojimą SCOOP ringe pelnė „blackcapas“ pasivadinęs tautietis, kuris 27 dolerių įpirkos turnyre nukeliavo iki pat finalinės dvikovos. Akistatoje nusileidęs priešininkui iš Lenkijos lietuvis guodėsi 25 305 dolerių apdovanojimu ir vicečempiono titulu. Iš viso šiame šešiaviečių stalų beribio Holdem pokerio turnyre dalyvavo 10 572 žaidėjai.

Pavasario čempionate, kuris tęsis iki pat gegužės 22 dienos, šiomis dienomis netrūko ir smulkesnių mūsiškių laimėjimų. „Gedis777“ pasivadinęs lietuvis 215 dolerių įpirkos į SCOOP tvarkaraštį įtraukto „Sunday Million“ turnyro ringe tarp 6 944 žaidėjų pelnė dvyliktą vietą ir buvo apdovanotas 7 777 dolerių suma.

530 dolerių įpirkos galvų medžioklėje pasižymėjo „Respect_LT“. Šis tautietis tarp 605 žaidėjų užėmė 7 vietą ir susižėrė 4 915 dolerių prizą. Papildomi 3 068 doleriai mūsiškiui atiteko už iš turnyro pašalintus oponentus.

55 dolerių įpirkos galvų medžioklėje solidų rezultatą pasiekė „Merceko“. Tarp 2 758 žaidėjų mūsiškis liko penktas ir laimėjo 2 999 dolerių prizą bei 367 dolerius už oponentų galvas. Trijų nulių zoną SCOOP ringe pasiekė ir reguliarus virtualių pokerio čempionatų dalyvis „Dainiux“. 215 dolerių įpirkos aštuonių žaidimų turnyre mūsiškis finišavo 15-as ir pelnė 1 299 dolerius. Viso šiose varžybose pasirodė 715 žaidėjų.

27 dolerių įpirkos SCOOP turnyre tarp 12 738 žaidėjų pasižymėjo lietuvis slapyvardžiu „Hasher13“. Jis šioje kovoje pelnė 19 vietą ir 584 dolerių apdovanojimą.

Šalia geru naujienų iš SCOOP mūšio lauko, turime pranešti ir ne tokias malonias žinias. Sustreikavus „PokerStars“ serveriams net dvylikos SCOOP turnyrų taip ir nepavyko užbaigti deramai. Maratono organizatoriai atsiprašė žaidėjų ir kompensavo nuostolius prizinį fondą padalindami žaidėjams pagal tuo metu turėtų žetonų skaičių. Tarp kompensacijas gavusių žaidėjų buvo ir keletas Lietuvos atstovų.

Apie ankstesnius lietuvių laimėjimus SCOOP starte jau rašėme praėjusią savaitę. SCOOP serija tęsis iki ateinančio savaitgalio, o tuomet ją pakeis „Betsafe“ Lietuvos internetinio pokerio čempionatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius