Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 17

Netikras pavojaus signalas: penkiakovininkams uždegta žalia šviesa dalyvauti finale

Tarptautinė šiuolaikinės penkiakovės sąjunga (UIPM), išanalizavusi visas aplinkybes, iš pradžių leido vienai Lietuvos rinktinės narei – Gintarei Venčkauskaitei – šeštadienį dalyvauti moterų varžybų finale. Po papildomo posėdžio finalinėse kovose leista dalyvauti ir dar dviem mūsų sportininkams.
Gintarė Venčkauskaitė
Gintarė Venčkauskaitė / Evaldo Šemioto nuotr.

Toks sprendimas priimtas išanalizavus Lietuvos delegacijos pateiktą paaiškinimą, kad G.Venčkauskaitė nedalyvavo prieš savaitę taip pat Sofijoje vykusiame Pasaulio taurės 3 etape, sportininkė su treneriu Pauliumi Aleksandravičiumi į Bulgarijos sostinę atvyko vėliau ir būtent dėl saugumo laikėsi kambarių izoliacijos principų. Tai reiškia, kad penkiakovininkė ir jos treneris su kitais Lietuvos delegacijos nariais kontaktavo ne daugiau nei su kitų šalių atstovais.

Vėlyvą naktį uždegus žalią šviesą G.Venčkauskaitei startui, ryte atskriejo ir daugiau gerų žinių – finaluose galės dalyvauti ir Ieva Serapinaitė bei Justinas Kinderis.

Primename, kad problemos ketvirtajame pasaulio taurės etape kilo dėl mūsų šalies delegacijoje užfiksuotų dviejų teigiamų COVID-19 testų rezultatų.

Iš pradžių visiems sportininkams buvo uždrausta dalyvauti finaluose. Galiausiai iš keturių finale turėjusių dalyvauti lietuvių negalės varžytis tik Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius