Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 01

Šokėja Edita Daniūtė traukiasi iš profesionalaus sporto

Viena garsiausių Lietuvos šokėjų Edita Daniūtė paskelbė apie pasitraukimą iš didžiojo sporto. Šią žinią šokėja paskelbė savo socialinio tinklalapio „Facebook“ profilyje bei nusiuntė žinutę dancesportinfo.net svetainės skaitytojams.
Edita Daniūtė
Edita Daniūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Noriu padėkoti visiems už nuostabų šokių pasaulį. Aš ir toliau mėgausiuosi savo darbu bei palaikysiu visus šokėjus“, – teigė E.Daniūtė.

E. Daniūtė dėkojo savo gerbėjams „Facebook“ svetainėje: „Ačiū visiems, kurie mane palaikė visus šiuos metus. Myliu, Edita.“

E.Daniūtė šokti pradėjo nuo aštuonerių, o būdama keturiolikos tapo Lietuvos čempione. Pastaruosius metus ji atstovavo Italijai ir buvo Mirko Gozzoli partnerė. 15min.lt šaltinių teigimu, karjerą sportininkė nutraukia dėl noro daugiau laiko praleisti su šeima bei varginančių kelionių ir alinančių treniruočių.

Poroje su Arūnu Bižoku ji šoko 16 metų ir triumfavo pasaulio bei Europos sportinių šokių čempionatuose. E.Daniūtė išgarsėjo ir televizijos projektuose. LNK televizijoje ji vedė šokių projektą „Šok su žvaigžde“ ir buvo viena iš TV3 laidos „Šok su manimi“ teisėjų.



VIDEO: Mirko Gozzoli & Edita Daniute - UK Open Pro Ballroom 2011

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius