Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nuostabioje kovoje – D.Poirier reabilitacija po pralaimėjimo Ch.Nurmagomedovui

Dustinas Poirier skyrimu prie aukščiausios klasės UFC kovotojų buvo suabejota po pralaimėjimo Chabibui Nurmagomedovui rugsėjo mėnesį, tačiau amerikietis įrodė, ko yra vertas, kai stojo į kovą su kylančia žvaigžde iš Naujosios Zelandijos Danu Hookeriu.
Dustinas Poirier nugalėjo Daną Hookerį
Dustinas Poirier nugalėjo Daną Hookerį / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

D.Poirier (26-6) nugalėjo D.Hooerį (20-9) vienbalsiu teisėjų sprendimu (48:47, 48:47, 48:46) šeštadienio vakarą pagrindinėje UFC kovoje Las Vegase.

„Tai yra tikras mūšis. Kovos negali vadinti kova, kol neturi ką nugalėti“, – po pergalės kalbėjo D.Poirier.

VIDEO: Dustin Poirier vs Dan Hooker - FullFight Highlights UFC Apex

Visi trys teisėjai nusprendė, kad D.Hookeris laimėjo pirmus du raudus, tačiau vėliau dominuoti ėmė D.Poirier. Kova vyko be žiūrovų ir pažymėjo jau penktąjį savaitgalį iš eilės, kai UFC rengia turnyrus Las Vegase po koronaviruso pandemijos.

Savo svorio kategorijoje ESPN reitinge abu kovotojai buvo šalia: D.Poirier užėmė ketvirtąją vietą, D.Hookeris – penktąją.

Iš viso šioje kovoje abu varžovai smūgiavo vienas kitam 390 kartų – daugiausiai lengvasvorių kategorijoje UFC istorijoje.

„Buvo sunku, žmogau. Danas čia tikrai atėjo kautis. Jis kietas vyrukas. Jis dar tik kyla ir yra labai geras varžovas, galvojantis, kad gali mane įveikti. Aišku, jis kalbėjo daug nesąmonių. Pasitikiu savo komanda, savo įgūdžiais ir etika“, – kabėjo 31-rių D.Poirier.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius