-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sensacija Niujorke – Andy Ruizas nukovė Anthony Joshuą ir pasiglemžė visus titulus

Niujorko „Madison Square Garden“ arenoje buvo užfiksuota viena iš didžiausių sunkiasvorio bokso sensacijų istorijoje. Andy Ruizas jaunesnysis netikėtai nugalėjo britą Anthony Joshuą ir tapo IBF, WBO ir WBA kategorijų pasaulio čempionu.
Andy Ruizas
Andy Ruizas / „Scanpix“ nuotr.

Meksikos kilmės amerikietis intriguojančioje kovoje keturis kartus ant žemės patiesė britų bokso žvaigždę, bet pergalę šventė tik septintajame raunde techniniu nokautu ir išrašė pirmąjį pralaimėjimą A.Joshua.

Lažybininkai 1:25 laikė favoritu Didžiosios Britanijos boksininką ir mažai kas tikėjosi tokios sensacijos, kuri sukrėtė sunkiasvorių boksą.

„Mane nugalėjo geras kovotojas. Bus įdomu pamatyti, kaip toli jis nueis, bet visa tai yra kelionės dalis. Jis čempionas dabar, bet aš sugrįšiu“, –
„Sky Sports“ kalbėjo A.Joshua.

A.Ruizas net neturėjo būti šioje kovoje. A.Joshua turėjo varžytis su Jarrellu Milleriu, bet šis pasitraukė ir teko surasti jam pamainą. Ant sirgalių bilietų vis dar buvo J.Millerio vardas, bet Niujorke triumfavo A.Ruizas.

29-erių amerikietis buvo laikomas visišku autsaideriu ir dėl savo apvalaus sudėjimo, bet boksininkas sudavė rimtą smūgį savo kritikams.

Nors yra amerikietis, A.Ruizas save laiko meksikiečiu, nes jo abu tėvai yra kilę iš šios šalies. Boksininkas teigė, kad taps pirmuoju Meksikos kovotoju, tapusio sunkiasvorių čempionu ir tai padarė.

„Aš apie tai svajojau ir negaliu patikėti, kad mano svajonė išsipildė. Šįvakar mane pirmą kartą patiesė ant žemės, bet tas momentas mane užvedė tik dar labiau“, – po pergalės kalbėjo kovotojas.

A.Ruizas savo kolekcijoje turi 33 pergales ir vieną pralaimėjimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius