Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 06

A.Zverevas atskleidė traumos rimtumą – be teniso greičiausiai praleis ilgą laiką

Šiurpų incidentą „Roland Garros“ pusfinalyje išgyvenęs Alexanderis Zverevas (ATP-3) pateikė daugiau naujienų apie patirtą traumą, tačiau pozityvo nedaug – tenisininkas iš rikiuotės greičiausiai iškris ilgam.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Scanpix“ nuotr.

25-erių tenisininkas pranešime pasidalijo sunkia traumos diagnoze – vokiečiui plyšo bent keletas kryžminių dešinės čiurnos raiščių.

Dabar A.Zverevas palieka Paryžių ir grįš į gimtąją Vokietiją, kur jam bus atlikti dar išsamesni tyrimai, po kurių tiksliai paaiškės, kiek truks trečiosios pasaulio raketės reabilitacija.

Dažniausiai tokio tipo traumų gydymas užtrunka bent keletą mėnesių, tad Saša neabejotinai praleis Vimbldoną, didelis klaustukas ir ties vokiečio dalyvavimu „US Open“ turnyre.

Priminsime, kad traumą A.Zverevas patyrė antrojo „Roland Garros“ pusfinalio seto prieš Rafaelį Nadalį pabaigoje. Bandydamas kabintis į tašką vokietis nesėkmingai čiuožė gruntu ir stipriai nikstelėjo savo čiurną – akivaizdu, kad vokiečio trauma buvo labai rimta, tenisininkas nesikėlė nuo žemės. Korte žaibiškai pasirodė medicininis personalas, Saša buvo pasodintas į vėžimėlį ir trumpam paliko aikštę, tačiau žiaurus nuosprendis vokiečiui jau buvo paskelbtas – po keleto minučių jis tik su ramentų pagalba sugrįžo atsisveikinti su publika ir oficialiai pasitraukti.

Vokietis atsiliko 6:7(8), 6:6.

Ketvirtfinalyje prieš Carlosą Alcarazą pirmą karjeros pergalę „Didžiojo kirčio“ turnyruose prieš pirmojo dešimtuko atstovą pasiekęs A.Zverevas turėjo auksinę galimybę tapti pirmąja pasaulio rakete, tačiau dabar į pirmą poziciją sugrįš Daniilas Medvedevas.

Artėjančią savaitę ATP reitingo viršūnėje išliks Novakas Džokovičius, o birželio 13-ąją serbas ją užleis tenisininkui iš Rusijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius