-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 06

Britų teniso žvaigždė – ant operacinės stalo: atliktos net trys skirtingos procedūros

Nuolatinių traumų persekiojama ir milžiniškų britų lūkesčių nepateisinanti jaunoji Emma Raducanu (WTA-85) galiausiai nusprendė paklausyti savo kūno ir skirti laiko visų sveikatos problemų išsigydymui.
Emma Raducanu
Emma Raducanu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Emma Raducanu į teniso padangę sensacingai iškilo 2021-ųjų „US Open“ pirmenybėse, kuriose savo kelią pradėjusi nuo kvalifikacijos nužygiavo iki pat čempionės trofėjaus.

Žaibiškai savo naują teniso žvaigždę atradę britai jaunuolei iš karto iškėlė milžiniškus lūkesčius, nors jai tuomet buvo vos 19 metų.

Rumuniškų šaknų turinti tenisininkė tam nebuvo pasiruošusi nei psichologiškai, nei fiziškai – pastaruosius metus ji nuolatos kentėjo nuo įvairiausių traumų, o galiausiai nusprendė gultis ant operacinės stalo.

Iš viso jaunuolei bus atliktos net trys skirtingos operacijos – šią savaitę gydytojai jau atliko procedūras dešinei rankai bei kairiajai čiurnai, netrukus bus imtasi darbo ir ties kairiaja ranka.

Atvirame laiške savo aistruoliams E.Raducanu atskleidė, kad pastaraisiais mėnesiais žaidė bandydama kęsti skausmą, dėl to dažnai nukentėdavo ir treniruočių procesas, kuriam buvo skiriama vis mažiau laiko.

Praėjusią savaitę 20-metė dar turėjo startuoti WTA1000 kategorijos turnyre Madride, tačiau dėl riešo skausmų pasitraukė ir jau netrukus paliks pirmąjį WTA geriausių tenisininkų šimtuką.

„Scanpix“ nuotr./Emma Raducanu
„Scanpix“ nuotr./Emma Raducanu

E.Raducanu patvirtino, kad tikrai nedalyvaus dviejuose „Didžiojo kirčio“ turnyruose „Roland Garros“ ir Vimbldone, tačiau stipriai abejojama ir tenisininkės sugrįžimu „US Open“ pirmenybėse, o realiausias metas sugrįžti atrodo jau kitų metų startas.

Šiame sezone britė sužaidė tik 10 mačų, per kuriuos iškovojo 5 pergales. Po netikėto triumfo atvirosiose JAV teniso pirmenybėse ji WTA reitinge buvo užkopusi net iki 10-os pozicijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius