Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 10 01

C.Alcarazas nepaliko vilčių kitam savo kartos talentui turnyre Pekine

Ryškus Pekine vykstančių ATP 500 serijos pirmenybių „China Open“ favoritas Carlosas Alcarazas (ATP-2) sekmadienį užtikrintai pasiekė ketvirtfinalio etapą.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

20-metis tenisininkas aštuntfinalyje be didesnio vargo 6:2, 6:2 sutriuškino metais vyresnį Lorenzo Musettį (ATP-18) iš Italijos.

Būtent šie du supertalentai, o taip pat Holgeris Rune (ATP-4) ir Jannikas Sinneris (ATP-7) priklauso naujajai ATP kartai, kuriai yra piešiama ypatingai šviesi ateitis.

C.Alcarazui šiame sezone tai buvo jau 60-tasis laimėjimas ATP ture. Nuo 2017-ųjų tokį pergalių kiekį per kalendorinius metus yra pavykę pasiekti tik penkiems tenisininkams – Stefanos Tsitsipui, Felixui Auger-Aliassime'ui, Daniilui Medvedevui, Alexanderiui Zverevui ir Rafaeliui Nadaliui.

ATP 500 serijos turnyruose šiemet ispanas laimėjo 16 susitikimų iš 17 ir siekia jau trečiojo trofėjaus po sėkmingų pasirodymų Barselonoje ir Londone.

Tarpusavio akistatose prieš L.Musettį dabar jis yra priekyje 2:1. Praėjusiais metais Hamburge netikėtai triumfavo italas, bet tiek „Roland Garros“ turnyre (6:3, 6:2, 6:2), tiek ir dabar Pekine triuškinamas pergales iškovojo „Carlitos“.

Ketvirtfinalyje pirmą skirstymą pirmenybėse turinčio C.Alcarazo lauks oponentas, kurį jis įveikė praėjusių metų „US Open“ finale – tai Casperas Ruudas (ATP-10).

Norvegas 1:6, 7:5, 7:6(7) palaužė argentinietį Tomasą Martiną Etcheverry (ATP-31).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius