-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 11

Dar vienas trileris Rio: Andy Murray aštuntfinalyje vos išvengė fiasko

Geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas Andy Murray vos netapo dar vienos olimpinio teniso turnyro sensacijos auka. Antroji pasaulio raketė trečiame aštuntfinalio sete buvo atsidūręs rimtame pavojuje, tačiau sugebėjo iš balos išlipti sausas. 29-erių metų škotas po daugiau nei dvi valandas trukusio trilerio 6:1, 2:6, 6:3 nugalėjo italą Fabio Fogninį.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Vien pirmi trys trečiojo seto geimai truko daugiau nei pusvalandį, o visus juos laimėjo F.Fogninis. Tačiau A.Murray nė neketino pasiduoti ir tuomet pats iškovojo šešis geimus iš eilės bei mačą.

A.Murray tai buvo jau penkiolikta pergalė iš eilės. Antroji pasaulio raketė į Rio de Žaneirą atvyko po titulų Vimbldono ir „Aegon Championships“ turnyruose.

Olimpinių žaidynių ketvirtfinalyje geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas susikaus su amerikiečiu Steve’u Johnsonu, kuris 6:1, 6:1 nušlavė rusą Jevgenijų Donskojų.

Primename, kad Rio de Žaneire A.Murray siekia tapti pirmu tenisininku istorijoje, dukart iš eilės laimėjusiu olimpines žaidynes.

Antrajai pasaulio raketei tai trečioji olimpiada iš eilės. Rio A.Murray su Heather Watson dar žais mišrių dvejetų varžybose.

Antrą kartą iš eilės į olimpinių žaidynių ketvirtfinalį pateko Kei Nishikoris. Geriausias Japonijos tenisininkas 6:2, 6:2 lengvai nugalėjo slovaką Andrejų Martiną.

Šeštoji pasaulio raketė ketvirtfinalyje susikaus su Marino Čiličiaus ir Gaelio Monfilso poros nugalėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius