Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 11

Olimpiniame teniso turnyre – triuškinančios JAV atstovų pergalės prieš rusus

Darijai Kasatkinai iki Madison Keys dar toli šviečia. 21-erių metų amerikietė tapo pirmąja tenisininke, patekusia į Rio de Žaneiro olimpinio teniso turnyro pusfinalį. Devintoji pasaulio raketė ketvirtadienį ketvirtfinalyje 19-metę rusę sutriuškino 6:3, 6:1.
Madison Keys
Madison Keys / „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtfinalio dvikovoje M.Keys atliko net 30 smūgių be atsako, kai tuo tarpu D.Kastakina – viso labo keturis. Jaunoji JAV tenisininkė taip pat iššovė šeši neliečiamus padavimus.

Dėl vietos olimpinio teniso turnyro finale devintoji pasaulio raketė susikaus su 28-erių metų vokietės Angelique Kerber ir tryliktą vietą pasaulio klasifikacijoje užimančios britės Johannos Kontos poros nugalėtoja.

M.Keys tai pirmoji olimpiada karjeroje. Iškritus Serenai Williams, 21-erių metų amerikietė yra vienintelė likusi JAV tenisininkė moterų varžybose.

M.Keys – ne vienintelė iš JAV atstovų, ketvirtadienį iškovojusių triuškinančią pergalę. Vos po kelių minučių po devintosios pasaulio raketės triumfo į olimpiados ketvirtfinalį žengė ir Steve’as Johnsonas, 6:1, 6:1 su žemėmis sumaišęs rusą Jevgenijų Donskojų.

Šiose olimpinėse žaidynėse JAV iškovojo jau 32 medalius: 11 aukso, 11 sidabro ir 10 bronzos. Pagla šį rodiklį ji yra basoliuti žaidynių lyderė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius