-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 21

Drama Dohoje – prie sienos priremtos A.Murray ir vėl žaidė geriausią tenisą

Buvusi pirmoji planetos raketė ir vienas iš „didžiojo ketverto“ narių Andy Murray (ATP-70) dramatiška pergale atidarė „Qatar ExxonMobil Open“ turnyrą Dohoje (Kataras).
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Didžiosios Britanijos tenisininkas pirmajame ATP 250 serijos turnyro Dohoje etape po 2 valandas ir 30 minučių trukusios kovos 4:6, 6:1, 7:6(4) palaužė Lorenzo Sonego (ATP-71) iš Italijos.

Trečiajame sete paduodamas ir atsilikdamas rezultatu 4:5 būsimasis dvikovos nugalėtojas buvo atsidūręs ant prarajos krašto, tačiau įspūdingą patirtį sukaupęs tenisininkas išsaugojo tris match point'us ir tęsė akistatą.

Pratęsime A.Murray taip pat buvo nepavydėtinoje situacijoje pralaiminėdamas 0:3, bet laimėjo 7 iš kitų 8 taškų ir šventė pergalę.

Antrajame turnyre paeiliui 35-erių tenisininkas jau pirmame savo mače turėjo žaisti lemiamo seto tiebreak'ą, kurį ir vėl laimėjo. Tai taip pat jau antrasis kartas šiemet, kuomet ši teniso legenda išsaugo match point'ą ir triumfuoja.

2008 ir 2009 metais Dohoje triumfavęs A.Murray aštuntfinalyje kausis prieš ketvirtą skirstymą turintį vokietį Alexanderį Zverevą (ATP-16).

Ne taip sėkmingai turnyro startas susiklostė kitam britui Danieliui Evansui (ATP-29). Šeštoji varžybų raketė 5:7, 4:6 neprilygo suomiui Emiliui Ruusuvuori (ATP-51).

Pirmame etape iškrito ir praėjusių metų finalininkas Nikolozas Bašilašvilis (ATP-113), tačiau tolyn žengė skirstyti tenisininkai Alejandro Davidovichius Fokina (ATP-31) ir Boticas Van De Zandschulpas (ATP-34).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius