Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 02 17

Gaelis Monfilsas dėl traumos pasitraukė iš „Marseille Open“

16-a pasaulio raketė Gaelis Monfilsas spaudos konferencijoje paskelbė, kad nežais „Marseille Open“ turnyre. Jis kenčia nuo kelio sausgyslės traumos, kurią patyrė Roterdame. Tenisininkas praras 150 reitingo taškų, nes praėjusiais metais žaidė finale.
Gaelis Monfilsas
Gaelis Monfilsas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Gaelis Monfilsas

G.Monfilsas problemų su keliais turėjo jau ne vieną kartą. Sekmadienį prancūzas žaidė Roterdamo turnyro finale ir po trijų setų kovos pralaimėjo Martinu Kližanui. Panašu, kad tenisininkui neužteko laiko pilnai atsigauti.

16-a pasaulio raketė nežaidė ir kelias pirmas 2016-ų metų savaites. Jis patyrė traumą ikisezoniniame „IPTL“ turnyre. Jo sezonas prasidėjo pirmame metų „Didžiojo kirčio“ čempionate.

Pagal anksčiau skelbtą tvarkaraštį G.Monfilsas kitą savaitę nežais niekur. Tai reiškia, kad sekantį kartą prancūzą kortuose pamatysime Gvadalupės saloje. Ten Prancūzijos rinktinė žais savo pirmąją Daviso taurės dvikovą su Kanada.

Iš turnyro pasitraukus G.Monfilsui „Marseille Open“ favoritais lieka Stanas Wawrinka, Marinas Čiličius, Richardas Gasquet ir Tomašas Berdychas.

G.Monfilsas praras 150 reitingo taškų, nes praėjusiais metais žaidė Marselio finale, kuriame pralaimėjo G.Simonui. Prancūzo vieta turnyre atiteko Davidui Guezui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius