Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Į Bukareštą sugrįžusiame ATP turnyre – vengro M.Fucsovics triumfas

Šią savaitę ATP turo turnyras pirmą kartą po 8 metų pertraukos buvo surengtas Rumunijos sostinėje Bukarešte, kur praskriejo ATP 250 serijos pirmenybės „Tiriac Open“.
Martonas Fucsovics
Martonas Fucsovics / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Vyrų vienetų varžybų čempionu sekmadienį tapo Vengrijos teniso meistras Martonas Fucsovics (ATP-82), finale rezultatu 6:4, 7:5 pranokęs Mariano Navonę (ATP-52) iš Argentinos.

32-ejų tenisininkui tai tik antrasis karjeros triumfas ATP ture – iki šiol vienintelį sykį ATP turnyrą jis buvo laimėjęs Ženevoje 2018 metais.

„Jausmas puikus. Praėjo tikrai daug laiko nuo paskutinio mano titulo. Labai sunkiai dėl to dirbau, buvo tikrai sunku, bet šiandien kovojau iki paskutinio taško. Jaučiausi taip, tarsi žaisčiau namuose. Noriu labai padėkoti visiems atėjusiems“, – džiūgavo čempionas.

Kelyje link trofėjaus M.Fucsovics įveikė 3 iš 5 aukščiausiai skirstytų turnyro žaidėjų – antrą raketę Talloną Griekspoorą, ketvirtą – Alejandro Tabilo bei penktą – M.Navonę.

88 tūkstančius eurų ir 250 ATP reitingo taškų iškovojęs vengras ATP reitinge atliks įspūdingą šuolį ir pakils į 52 poziciją.

M.Navone, kuris užsidirbo kiek daugiau nei 51 tūkst. eurų ir 165 ATP reitingo taškus, pirmadienį pirmą kartą karjeroje atsidurs tarp 50 pajėgiausių planetos žaidėjų – jam projektuojama 42 vieta.

ATP pirmenybės į Rumunijos sostinę sugrįžo pirmą kartą nuo 2016-ųjų, o praeityje šio turnyro čempionais yra tapę tokie tenisininkai kaip Davidas Ferreras, Grigoras Dimitrovas, Gillesas Simonas ar Fernando Verdasco.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius