-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 23

Įspūdingi vaizdai Štutgarte – titulą apgynusi I.Swiatek korte važinėjo „Porsche“ automobiliu

Geriausia planetos tenisininkė Iga Swiatek (WTA-1) sužaidė labai solidų finalą Štutgarte (Vokietija) vykusiame WTA 500 kategorijos turnyre „Porsche Tennis Grand Prix“, kuriame sugebėjo apginti čempionės titulą.
Iga Swiatek
Iga Swiatek / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Sekmadienio popietę finale Lenkijos teniso superžvaigždė 6:3, 6:4 susitvarkė su šiemet daugiausiai reitingo taškų visame WTA ture iškovojusia Aryna Sabalenka (WTA-2) iš Baltarusijos.

21-erių tenisininkė nugalėtojos trofėjų Štutgarte į viršų kelia antrus metus paeiliui. Beje, praėjusiais metais finale ji įveikė tą pačią oponentę.

Apskritai I.Swiatek tai yra jau 13-tasis laimėtas turnyras karjeroje, finaluose suklupus tik tris sykius. Tai taip pat trečiasis kartas, kuomet jaunajai vunderkindei pavyksta apginti čempionės trofėjų tame pačiame turnyre.

Varžybų Vokietijoje čempionei atiteks 470 WTA reitingo taškų ir kiek daugiau nei 120 tūkstančių eurų, tačiau dar įspūdingesniu prizu tampa naujutėlaitis „Porsche“ automobilis, kuris taip pat yra įteikiamas nugalėtojai.

I.Swiatek pratęsė gražią tradiciją Štutgarte ir centriniame korte išbandė naująją savo dovaną. Pasak tenisininkės, automobilį ji dovanos savo tėčiui.

„Australian Open“ čempionei A.Sabalenkai, kuri finale šiuose kortuose pralaimi trečius metus paeiliui, užsidirbo 305 WTA reitingo taškus ir kiek daugiau nei 74 tūkst. eurų.

Įdomu tai, kad šis finalas tarp pirmos ir antros pasaulio rakečių buvo pirmasis toks WTA turnyre nuo 2018-ųjų „Australian Open“ finalo, kuriame Caroline Wozniacki įveikė Simoną Halep.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius