Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 10 23

Įspūdingos trukmės setą išplėšęs A.Murray pergalingai startavo Bazelyje

Legendinis britų tenisininkas Andy Murray (ATP-40) vienas pirmųjų atidarė Bazelyje (Šveicarija) startavusias ATP 500 kategorijos pirmenybes „Swiss Indoors Basel“.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Pirmajame vyrų vienetų varžybų rate 36-erių tenisininkas po atkaklios kovos rezultatu 7:5, 6:4 nugalėjo vokietį Yannicką Hanfmanną (ATP-51).

Atskiro paminėjo vertas pirmasis susitikimo setas, kurio nugalėtojui išaiškinti prireikė net 1 valandos ir 24 minučių. Jame škotas kontroliavo situaciją 5:2, tačiau įsigudrino pralaimėti tris geimus paeiliui ir pranašumą turėjo susikurti iš naujo.

Labai panašiu scenarijumi klostėsi ir antroji žaidimo partija – A.Murray ir vėl nesugebėjo paduoti setui prie 5:3, bet jau kitame geime galiausiai pabaigė pradėtą darbą.

Buvusi pirmoji planetos raketė Bazelyje svečiuojasi tik trečią savo kartą karjeroje – debiutiniame turnyre 2005 metais jis pasiekė ketvirtfinalį, o praėjusiame sezone krito aštuntfinalio etape.

Šiemet dėl bilieto į ketvirtfinalį A.Murray kausis prieš Sebastianą Kordą (ATP-23) arba Tomasą Martiną Etcheverry (ATP-32).

Pergalingai turnyrą pradėjo bei keturių pralaimėjimų iš eilės seriją nutraukė Janas-Lennardas Struffas (ATP-27). Vokietis 7:6(7), 6:4 susitvarkė su Christopheriu Eubanksu (ATP-34).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius