-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 24

Išvargęs N.Džokovičius turnyro Belgrade finale kapituliavo prieš rusą

Įspūdingus sugrįžimus viso „Serbia Open“ turnyro metu rengusio Novako Džokovičiaus (ATP-1) baterijos išsikrovė pačiu netinkamiausiu metu – per lemiamą finalo setą.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Pirmoji planetos raketė gimtajame Belgrade vykusiame ATP 250 serijos turnyro ant grunto finale 2:6, 7:6(4), 0:6 nusileido Rusijos atstovui Andrejui Rubliovui (ATP-8).

Pralaimėti pirmą žaidimo partiją šiame turnyre Nolei tapo jau tradicija – ketvirtajame mače paeiliui jis siekė panaikinti seto deficitą ir laimėti, tačiau šįsyk to padaryti dvikovos favoritui tiesiog nebeužteko jėgų.

N.Džokovičius fiziškai pradėjo strigti jau antrojo seto pabaigoje, tačiau ilgi taškai vargino ir jaunesnį A.Rubliovą, kuris atrodė kiek pasimetęs sausakimšame Belgrado teniso aikštyno centriniame korte.

Visgi trečiajame sete serbas priminė tik savo paties šešėlį ir nelaimėjo nė vieno geimo, praėjusiais metais iškovotą čempiono titulą perleisdamas Rusijos atstovui.

A.Rubliovui tai jau trečiasis ATP trofėjus šiame sezone – 24-erių tenisininkas taip pat triumfavo turnyruose Marselyje ir Dubajuje.

Rusui tai buvo pirmoji karjeros pergalė prieš geriausią planetos aidėją. Pagal šiemet iškovotas pergales jis pasivijo Rafaelį Nadalį (23).

N.Džokovičius žaidė vos trečiajame savo turnyre 2022 metų sezone - serbas kol kas yra iškovojęs 5 pergales ir patyręs 3 pralaimėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius