-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 28

Juokas pro ašaras: absurdiškai lengvo smūgio nepataikęs A.Murray patyrė nesėkmę

Škotijos teniso superžvaigždei Andy Murray (ATP-52) pirmojo „Mutua Madrid Open“ turnyro etapo dvikova artimiausiomis dienomis greičiausiai sapnuosis baisiausiuose košmaruose.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Buvusi pirmoji pasaulio raketė Ispanijos sostinėje sensacingai 2:6, 6:7(7) pralaimėjo tik antrojo ATP šimtuko viduryje besirikiuojančiam Andrea Vavassori (ATP-164) iš Italijos.

Visgi labiau nei ši nesėkmė 35-erių patyrusį tenisininką turėtų neraminti jo demonstruojamas žaidimas ir neatleistinos klaidos, iš kurių viena jau žaibiškai apskriejo ir teniso pasaulį bei yra tituluojama „metų nepataikymu“.

Antrojo seto pratęsimo karščiausiame taške rezultatas buvo 6:6, o A.Murray padarė beveik viską, kad susikurtų pirmą set point'ą, tačiau nepataikė kamuoliuko, kurio, atrodo, buvo neįmanoma nepataikyti, stovėdamas prie pat tinklo.

Škotas negalėjo patikėti tuo, kas nutiko, o tenisininko reakcija iškalbingesnė už bet kokius žodžius. Tiesa, net ir po tokios absurdiškos situacijos jis laimėjo kitą tašką, tačiau galiausiai dvikovą pralaimėjo nepataikydamas dar vieno tikrai paprasto smūgio.

„Didžiojo kirčio“ čempionui ATP ture tai buvo ketvirta nesėkmė iš eilės, o ant grunto per du mačus jam nepavyko laimėti nė vieno seto.

A.Murray vis dar nėra iki galo apsisprendęs, ar dalyvaus „Roland Garros“ pirmenybėse Paryžiuje, tačiau pats tenisininkas apie žaidimą antrajame metų „Grand Slam“ turnyre kalba optimistiškai.

Savo ruožtu „Masters“ turnyre būnant 27-erių debiutavusio A.Vavassori kitame etape lauks dar rimtesnis išbandymas – trečioji pasaulio raketė Daniilas Medvedevas (ATP-3).

VIDEO: Thiem Faces Edmund; Murray Battles Vavassori, Sonego & More Feature | Madrid 2023 Highlights Day 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius