Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 04

Keisčiausias Andy Murray nutikimas – lovoje su kambarine

„China Open“ turnyre pergalingai startavęs geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas Andy Murray po pirmojo etapo dvikovos pasidalijo šmaikščia istorija. Paprašyta papasakoti apie keisčiausią nutikimą karjeroje antroji pasaulio raketė užsiminė apie viešbučio kambarinę, kurią vieną rytą pramerkęs akis rado savo lovoje.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Andy Murray

A.Murray antradienį pirmame „China Open“ etape 6:2, 7:5 patiesė italą Andreasą Seppį.

Po pergalės spaudos konferencijoje vienas iš žurnalistų antrosios pasaulio raketės paprašė papasakoti apie keisčiausią brito nutikimą karjeroje. Nusišypsojęs A.Murray iškart rado atsakymą.

„Viename iš turnyrų, kuriame žaidžiau, buvo tokia kambarinė, – juokingą istoriją pradėjo A.Murray. – Vieną rytą, ant mano durų kabant ženklui „Netrukdyti“, ji įsėlino į kambarį, atsisėdo ant lovos ir pradėjo glostyti mano ranką, kai aš dar miegojau.“

Žurnalistams leipstant juokais, geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas pabrėžė, kad ta pati moteris paskui jį atsekė ir į kelis kitus turnyrus.

„Ji vėliau pasirodė viešbučiuose Roterdame ir Barselonoje, kur dalyvavau ATP turnyruose,“ – nusijuokė A.Murray.

Panašu, kad antrosios pasaulio raketės gerbėja kartu su A.Murray keliauja po pasaulį, įsidarbindama kambarine miestuose, kuriuose 29-erių britas žaidžia.

Antrame „China Open“ turnyro etape A.Murray susitiks su rusu Andrejumi Kuznecovu, kuris 6:1, 6:4 parklupdė tautietį Konstantiną Kravčiuką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius