Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 05 05

Nesėkmėmis pažymėta diena Madride – škoto apsinuodijimas maistu ir italo trauma

„Mutua Madrid Open“ turnyre ketvirtadienį turėjo būti sužaisti aštuoni aštuntfinalio susitikimai, tačiau vienas iš jų apskritai neįvyko, o kitas buvo nutrauktas anksčiau laiko.
Andy Murray
Andy Murray / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Aštuntfinalių diena prasidėjo liūdna žinia iš škoto Andy Murray (ATP-78) stovyklos – tenisininkas dėl sveikatos sutrikimų privalėjo „išsibraukti“ iš dvikovos su pirmąja planetos rakete Novaku Džokovičiumi (ATP-1).

„Mutua Madrid Open“ turnyro direktorius, vis dar profesionaliai žaidžiantis Feliciano Lopezas, bendraudamas su „Daily Mail“ detalizavo situaciją.

„Vakar sulaukiau žinutės iš Andy, kad jis nesijaučia gerai. Apsinuodijo maistu. Šiandien jo savijauta buvo jau kur kas geresnė, tačiau dar ne tokia, kuri leistų žengti į kortą“, – teigė Feli.

Sensacingai iš Madrido Dominicą Thiemą ir Denisą Šapovalovą eliminavusiam A.Murray tai būtų pirmoji tarpusavio akistata prieš N.Džokovičių po ilgesnės nei penkių metų pertraukos.

Dėl škoto pasitraukimo turnyro organizatoriams teko kiek perstumdyti dienos tvarkaraštį – centriniame korte pirmieji pasirodė Andrejus Rubliovas (ATP-8) ir Danielis Evansas (ATP-38), o pergalę po atkaklios kovos 7:6(7), 7:5 šventė rusas.

A.Rubliovo varžovu ketvirtfinalyje tapo graikas Stefanos Tsitsipas (ATP-5), neturėjęs daug vargo su Grigoru Dimitrovu (ATP-20) – 6:3, 6:4.

Netrukus paaiškėjo ir N.Džokovičiaus oponentas – juo tapo lenkas Hubertas Hurkašas (ATP-14), 7:5, 6:3 sudorojęs Dušaną Lajovičių (ATP-77).

Apmaudžiai baigėsi ir intriguojantis Alexanderio Zverevo (ATP-3) ir talentingojo Lorenzo Musetti (ATP-63) mūšis.

20-metis italas atsilikinėjo rezultatu 3:6, 0:1 ir susitikimo tęsti nebegalėjo – tenisininką pristabdė kojos trauma. Jau kitą savaitę jo laukia namų „Masters“ turnyras Romoje.

Čempiono titulą ginančio Sašos varžovu kiek netikėtai tapo kanadietis Felixas Auger-Aliassime'as (ATP-10), visiškai dominavęs prieš Janniką Sinnerį (ATP-12) – 6:1, 6:2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius