-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 27

Novakas Džokovičius ir toliau dirbs su Andre Agassiu

Novakas Džokovičius išsigydęs traumą toliau tęs bendradarbiavimą su Andre Agassiu. Alkūnės skausmas privertė serbą gerokai anksčiau pabaigti šį sezoną, tačiau jis tikisi susigrąžinti praprastas pozicijas jau kitų metų starte padedama legendinio amerikiečių tenisininko, o dabar trenerio darbo apsiėmusio A.Agassio.
Andre Agassis ir Novakas Džokovičius
Andre Agassis ir Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

„Galime patvirtinti, kad Andre išliks pagrindiniu treneriu. Italas Marco Panichi taps naujuoju fizinio rengimo treneriu, – teigiama tenisininko pranešime spaudai. – Dar nėra žinoma kas užims antro trenerio vietą. Jis užpildys visą trenerių kolektyvą.“

N.Džokovičius laimėjo 12-a „Didžiojo kirčio“ turnyrų. Tikimasi, kad sportininkas į teniso varžybas sugrįš sausio mėnesį ir dalyvaus „Australian Open“ turnyre.

Praėjusiais metais serbas pirmą kartą tapo „French Open“ turnyro nugalėtoju ir užpildė visą „Didžiojo kirčio“ turnyrų laimėtų trofėjų kolekciją. Tačiau nuo tos akimirkos jo žaidimas ėmė strigti.

„Australian Open“ turnyre jau antrame rate N.Džokovičius patyrė pralaimėjimą ir išsiskyrė su visu savo trenerių kolektyvu. Serbui nepavyko įveikti ketvirtfinalio barjero „French Open“ ir Vimbldono turnyruose. Iškart po to Nole pareiškė, kad šį sezoną daugiau nebežais dėl alkūnės traumos, kuri jį kankino jau 18-a mėnesių.

„Jis dirba sunkiai kaip tik gali, kad sėkmingai sugrįžtų į teniso varžybas 2018-aisiais metais“, – skelbiama pranešime spaudai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius