-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 09

Olimpinėse žaidynėse debiutuojanti Madison Keys – ketvirtfinalyje

Olimpinėse žaidynėse debiutuojanti Madison Keys antradienį pademonstravo šaltus nervus ir tvirtą charakterį. Vos 21-erių metų amerikietė, WTA reitinge užimanti devintą vietą, galingais smūgiais Rio de Žaneiro olimpiados aštuntfinalyje pasiuntė į nokautą ispanę Carlą Suarez Navarro, šią po atkaklios kovos nugalėdama 6:3, 3:6, 6:3.
Madison Keys
Madison Keys / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lemiamą setą tenisininkės pradėjo dukart pralaimėdamos savo padavimus, tačiau rezultatui esant 3:3 C.S.Navarro palaužė įtampa. Dauguma jos smūgių skriejo į aikštės vidurį, o dovanėlėmis pasinaudojusi M.Keys netrukus žengė į olimpinių žaidynių ketvirtfinalį.

Aštuntfinalyje devintąją pasaulio raketę į pergalę vedė agresyvi strategija. Viso mačo metu ji atliko net 38-is smūgius be atsako, kai tuo tarpu C.S.Navarro – viso labo aštuonis.

Olimpinio teniso turnyro ketvirtfinalyje M.Keys kovos su italės Saros Errani ir rusės Darijos Kasatkinos poros nugalėtoja.

C.S.Navarro tai buvo trečios olimpinės žaidynės karjeroje. Patekdama į aštuntfinalį Rio de Žaneire dvyliktoji pasaulio raketė pagerino savo asmeninį rekordą, nes praeitose dvejose žaidynėse ji toliau antrojo etapo nebuvo patekusi.

Tuo tarpu 21-erių metų amerikietei M.Keys tai tik pirmos olimpinės žaidynės karjeroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius