Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 29

Pirmasis Paryžių paliekantis Top 10 žaidėjas – sveikatos problemų turėjęs kanadietis

Kanados teniso talentas Felixas Auger-Aliassime'as (ATP-10) iš „Roland Garros“ turnyro Paryžiuje buvo eliminuotas jau po pirmojo mačo.
Felixas Auger-Aliassime'as
Felixas Auger-Aliassime'as / „Scanpix“ nuotr.

Pirmajame vyrų vienetų turnyro etape 10-toji pasaulio raketė sensacingai 4:6, 4:6, 3:6 nepasipriešino patyrusiam Italijos vilkui Fabio Fogniniui (ATP-130).

Savo standartais labai prastą sezoną žaidžiantis F.Auger-Aliassime'as po pralaimėjimo atskleidė apie jį kamuojančias sveikatos problemas.

„Praėjusią naktį susirgau ir beveik nemiegojau. Buvo bloga visą naktį. Tokia ta realybė. Po pirmojo seto man pradėjo traukti visus raumenis ir beveik negalėjau judėti. Nežinojau, ar turėčiau tęsti susitikimą ir suteikti sau galimybę pakovoti dėl pergalės, ar pasitraukti anksčiau laiko. Viskas gerai – tiesiog turiu pilnai pasveikti“, – pasakojo tenisininkas.

Praėjusią savaitę 22-ejų kanadietis dėl peties traumos taip ir nežengė į ATP 250 turnyro Lione ketvirtfinalį. Pasak jaunuolio, situacija tikrai nėra pati geriausia.

„Su petimi ne viskas gerai. Viskas labai pusėtina. Pastaruoju metu žaidžiu su nuskausminamaisiais ir kažkiek bandau toleruoti skausmą“, – dėstė jis.

F.Auger-Aliassime'as tapo pirmuoju iš ATP pirmojo 10-tuko, kuris priverstas palikti Prancūzijos sostinę. Penki iš jų – jau antrajame etape, o Jannikas Sinneris, Tayloras Fritzas, Daniilas Medvedevas ir Casperas Ruudas dar žais savo pirmojo rato dvikovas.

Sensacijos išvengti pavyko Cameronui Norrie (ATP-14). Britas po penkių setų trilerio 7:5, 4:6, 3:6, 6:1, 6:4 palaužė prancūzą Benoit Paire (ATP-149).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius