Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 26

Ričardo Berankio duetas baigė pasirodymą „Roland Garros“ čempionate

Ričardo Berankio duetas baigė pasirodymą antrajame metų „Didžiojo kirčio“ turnyre. Ketvirtadienį vykusioje „Roland Garros“ dvejetų čempionato antrojo etapo dvikovoje geriausio Lietuvos tenisininko ir čeko Lukašo Rosolo komanda 3:6, 4:6 neprilygo 38-erių metų baltarusio Maxo Mirnyi (ATP-22) ir Treato Huey (ATP-24) porai.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Facebook“ nuotr.

Pirmąjį setą tenisininkai pradėjo užtikrintomis padavimų serijomis, tačiau tuomet M.Mirnyi ir 30-ies metų T.Huey pavyko laimėti tris geimus iš eilės, o vieno „break point’o“ persvaros jų triumfui pilnai užteko.

Antrosios dvikovos dalies pradžioje baltarusis ir filipinietis laimėjo du geimus iš eilės, tačiau šeštame geime „break point’u“ pasinaudojusi lietuvio komanda išlygino rezultatą. Vis dėlto rezultatui esant 4:4 M.Mirnyi ir T.Huey duetas laimėjo du geimus iš eilės ir užbaigė R.Berankio pasirodymą Paryžiuje.

Už dalyvavimą antrame „Roland Garros“ čempionato etape R.Berankiui ir L.Rosolui atiteko 90 ATP dvejetų reitingo taškų ir 19 tūkst. eurų čekis.

Primename, jog tai buvo pirmas kartas, kai geriausias Lietuvos tenisininkas žaidė „Didžiojo kirčio“ dvejetų turnyro antrame etape.

R.Berankiui dar nesėkmingiau susiklostė vienetų varžybos. Jau pirmame Atvirojo Prancūzijos čempionato etape 25-erių metų lietuvis 6:7(4:7), 2:6, 1:6 krito prieš Nicolasą Mahut.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius