Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 09

Su alumi į spaudos konferenciją įžengusi amerikietė: „Greičiau priduosiu mėginį dopingo kontrolei“

„US Open“ ketvirtfinalyje suklupusi geriausia Jungtinių Amerikos Valstijų tenisininkė Jessica Pegula (WTA-8) net ir po skaudaus pralaimėjimo spaudos konferencijoje spindėjo gera nuotaika bei linksmino žurnalistus.
Jessica Pegula
Jessica Pegula / „Scanpix“ nuotr.

„US Open“ moterų vienetų turnyro ketvirtfinalyje J.Pegula rezultatu 3:6, 6:7(4) neprilygo pirmai pasaulio raketei Igai Swiatek (WTA-1) iš Lenkijos, tačiau po dvikovos didelio liūdesio neparodė.

Į spaudos konferenciją 28-erių tenisininkė žengė su „Heineken“ alaus buteliuku, o tam turėjo net keletą priežasčių.

„Taip greičiau galėsiu priduoti šlapimo mėginį dopingo kontrolei, – aiškino amerikietė. – Žinoma, alus taip pat padeda ir lengviau susitaikyti su pralaimėjimu.“

2022-ųjų sezone J.Pegula pasiekė net tris „Didžiojo kirčio“ ketvirtfinalius, tačiau šio barjero peržengti tenisininkei kol kas nepavyksta. Pirmoji JAV teniso raketė taip pat pasiekė finalą Madride, pusfinalius Majamyje bei Toronte ir ketvirtfinalį Sinsinatyje, patekdama į pirmąjį WTA reitingo dešimtuką ir įtvirtindama savo pavardę tarp moterų teniso elito.

J.Pegula taip pat pasiekė „Roland Garros“ dvejetų turnyro finalą, o likusiomis dienomis Niujorke mėgausis stebėdama vienintelio likusio amerikiečio – Francio Tiafoe – pasirodymą vyrų turnyre.

„Jis paskutinis pirmenybėse išlikęs amerikietis ir labai juo didžiuojuosi. Taip, kaip jis tvarkosi su iššūkiais šiame turnyre yra tiesiog neįtikėtina. Francio energija yra tiesiog įspūdinga. Tai nuostabi istorija“, – kalbėjo ji.

„Scanpix“ nuotr./Jessica Pegula
„Scanpix“ nuotr./Jessica Pegula

Pasibaigus „US Open“ turnyrui J.Pegula WTA reitinge kils į rekordinę penktąją vietą. Skaičiuojant tik šiais metais iškovotus taškus ji yra net trečia iš karto po I.Swiatek ir O.Jabeur bei jau beveik yra užsitikrinusi vietą baigiamajame metų turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius