Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 01 09

Venus Williams dėl traumos praleis atvirąsias Australijos pirmenybes

Legendinė JAV tenisininkė Venus Williams (WTA-1002) sezono starte patyrė traumą ir nespės išgyti iki „Australian Open“ pirmenybių starto.
Venus Williams
Venus Williams / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Australijos atvirųjų teniso pirmenybių organizatoriai patvirtino apie Venus Williams pasitraukimą iš turnyro.

42-erių tenisininkė negalės rungtyniauti dėl traumos, patirtos per praėjusią savaitę vykusį turnyrą Oklande, Naujojoje Zelandijoje.

JAV teniso legendai buvo įteiktas specialus „vardinis kvietimas“ į moterų vienetų pagrindines varžybas, kuris dabar atiteks vietinei tenisininkei Kimberly Birrell (WTA-173).

V.Williams tai būtų buvęs 22-asis vizitas Melburne, kur 2003 ir 2017 metais ji pralaimėjo finalinius susitikimus savo seseriai Serenai.

„Australian Open“ tikrai nepasirodys ir dukart turnyro čempionė Naomi Osaka (WTA-42), pirmoji ATP reitingo raketė Carlosas Alcarazas.

BBC praneša, kad kol kyla abejonių ir dėl Igos Swiatek (WTA-1) dalyvavimo, kuri jaučia peties skausmus. Čiurnos traumą gydosi ir talentingoji britė Emma Raducanu (WTA-78).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius