Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Julijos Jefimovos agentas jau džiūgauja: „Būtų keista sulaukti neigiamo sprendimo“

Rusijos plaukikės Julijos Jefimovos agentas Andrejus Mitkovas, kaip skelbia naujienų agentūra TASS, esąs įsitikinęs, kad penktadienį sportininkei bus leista dalyvauti olimpinėse žaidynėse.
Julija Jefimova
Julija Jefimova / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Ketvirtadienį Sporto arbitražo teismas Lozanoje, Šveicarijoje, paskelbė, kad sprendimas neleisti keturis kartus pasaulio čempionei dalyvauti olimpinėse žaidynėse buvo diskriminacinis.

Pasak teismo atstovų, dėl dopingo vartojimo 2013 metais nubausta rusė jau atliko savo bausmę ir papildomai baudžiama negali būti.

„Rusijos olimpinis komitetas suteiks galimybę Jefimovai sugrįžti į dalyvių sąrašą, iš kurio ji buvo išbraukta“, – teigė A.Mitkovas.

„Igoris Kazikovas ir Dmitrijus Selivanovas jau rūpinasi šiuo reikalu su olimpine delegacija. Dokumentai parengti. Tikimės, kad jau penktadienį, pirmoje dienos pusėje, Julija bus įtraukta į dalyvių sąrašą“, – tikino plaukikės agentas.

Pasak A.Mitkovo, tada liks tik standartinės registracijos procedūros ir sportininkė galės startuoti žaidynėse. Agentas aiškino, kad J.Jefimova jau yra atlikusi 14 dopingo testų geriausiose JAV laboratorijose ir jie nerodė jokių dopingo organizme ženklų.

„Tikimės, kad Julijos dopingo testo rezultatas bus normalus. Būtų keista sulaukti neigiamo sprendimo po Sporto arbitražo sprendimo mūsų naudai“, – aiškino A.Mitkovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius