Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismų slenksčius mynusiai Julijai Jefimovai – milijonas iš neįvardinto asmens

Rusijos vandens sporto pasaulis triumfuoja. Ilgai šiepęs buldogiškus dantis, Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK) galiausiai tapo švelniu šunyčiu, nuolankiai priėmęs praeityje dopingu ne kartą susitepusią Juliją Jefimovą į Rio de Žaneiro olimpinę fiestą bei paskutinę akimirką užkabinęs akreditaciją ant 24-erių metų sportininkės kaklo.
Julija Jefimova
Julija Jefimova / Asmeninio archyvo nuotr.

Rusijos žiniasklaida kol kas tik spėlioja, kokios sportinės formos yra ryškiausia jų plaukimo žvaigždė, tačiau jau dabar J.Jefimovą vadina kovos už Rusijos sportininkų teises simboliu.

„Sovetskij sport“ piktinasi, jog Tarptautinio sporto arbitražo (CAS) teismo procesas šį sykį truko net 120 valandų, kai paprastai tribunolas sprendimą randa per parą.

„Julija penkias paras buvo nežinomybėje, penkias dienas – be akreditacijos, be vietos olimpiniame kaimelyje, be teisės treniruotis olimpiniuose objektuose“, – skundėsi „Sovetskij sport“.

Tradiciškai patoso nestokojančio leidinio straipsnyje rašoma, jog šią pergalę J.Jefimova pasiekė ne viena. Atskleidžiama ir viena intriguojanti detalė, kad neįvardintas asmuo nežinioje likusiai plaukikei pervedė milijoną rublių.

„Julija per šį laikotarpį sulaukė didžiulės visuomenės paramos ir pagalbos. Atsitiesti po visko nebuvo lengva. Padėjo ne tik šeima, artimieji ir draugai. Pagalbą suteikė ir sporto ministras Vitalijus Mutko. Be to, sportininkės agentui paskambino bičiulė Ana Normantovič ir pranešė, kad viešumo nenorintis automobiliais prekiaujantis verslininkas yra pasirengęs padėti bei pervedė milijoną rublių“, – rašo Rusijos žiniasklaida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius