-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką veikti per kalėdines atostogas?

Per kalėdines atostogas jūs galite pakeisti savo gyvenimą – arba pradėti jį po truputį keisti. Štai jums puikus planas, kaip išnaudoti laisvas dienas taip, kad grįžtumėte į darbą visiškai kitu žmogumi.
Kalėdų atostogos
Kalėdų atostogos / Flickr.com
Temos: 1 Atostogos

Padalinkite atostogas į dvi dalis: pirmąją dalį jūs mokysitės daugiau judėti ir save stebėti, antrąją – pasiruošite teisingai maitintis.

Pirmoji diena.

Užsiveskite dienoraštį, užsiregistruokite forume ir raskite bendraminčių, kurie jus palaiko.

Antroji diena.

Pats laikas pasivaikščioti. Išeikite visai dienai ir stenkitės kuo daugiau judėti: vaikščiokite, vedžiokite šunį, bėgiokite, čiuožinėkite, slidinėkite, išvykite jodinėti. Atminkite, nėra blogo oro – yra tik bloga apranga, todėl pasirūpinkite šiltais apatiniais ir būkite aktyvūs.

Trečioji diena.

Ar žinote, kad gydytojai rekomenduoja per dieną padaryti ne mažiau nei 10 000 žingsnių? Sudarykite fizinio aktyvumo grafiką, įsigykite žingsniamatį ir sužinokite, kiek per dieną jūs žingsniuojate? Visus skaičius pradėkite žymėti dienoraštyje.

Ketvirtoji diena.

Pasikonsultuokite su specialistu ar gydytoju, koks aktyvumas jums reikalingas, kokia jūsų ištvermė ir ar nereikia numesti papildomų kilogramų.

Penktoji diena.

Pats laikas mankštinti raumenis: šventišką tingulį turi pakeisti aktyvumas. Jei vis dar nenorite kišti nosies į lauką, treniruotis galite ir prieš monitorių, išsirinkę jums patinkančias treniruotes ir trenerį.

Pasirinkite fizinius pratimus taip, kad jų kaitaliojant užtektų 21 dienai, nes būtent per tiek laiko susiformuoja nauji įpročiai. Sudarykite iš jų programą ir užsirašykite viską į dienoraštį.

Visos likusios jūsų gyvenimo dienos.

Pasiruoškite naujam gyvenimui darbo vietoje: susidarykite mankštą, kuri tiktų ir darbo vietoje, pavyzdžiui, pratimai prie kėdės, tempimo ir atsipalaidavimo pratimai. Ir nepamirškite pratimų akims – jos kenčia ne mažiau nei jūsų nugara.

Svarbiausiai – susiruoškite ir ženkite nors vieną žingsnį, kuriam vis pritrūksta laiko ir noro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius