-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė Pilvelytė svarsto 12 kartą mėginti laimę „Eurovizijos“ atrankoje: šįkart dalyvautų ne viena

„Eurovizijos“ nacionalinė atranka vyks dar tik kitąmet, tačiau jau dabar smalsu, kokie atlikėjai joje dalyvaus. Panašu, kad sėkmę vėl gali mėginti senbuviai, tarp kurių – ir prieš tai 11 kartų atrankoje dalyvavusi Aistė Pilvelytė. Tik šįkart ne viena, o duetu su Valerija Iljinaite, kurią atrado ką tik pasibaigusiame muzikiniame projekte.
Aistė Pilvelytė
Aistė Pilvelytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Nors atlikėjos dar nėra tvirtai apsisprendusios, minčių dėl „Eurovizijos“ jau tikrai turi. Tai 15min patvirtino pati V.Iljinaitė.

Aistė su Valerija artimiau susipažino muzikiniame projekte „Dvi kartos“, kur dainavo duetu. Jame jos pasirodė gana sėkmingai – pateko į finalą ir užėmė trečiąją vietą. Komisija Aistei ir Valerijai negailėjo pagyrų, o žiūrovai – balsų.

„Noriu padėkoti už šią galimybę ir kai galėjau pasirinkti su kuo dainuoti, iš karto pasirinkau Aistę. Be galo tave myliu“, – vos tramdydama ašaras po pasirodymo projekto finale kalbėjo Valerija Iljinaitė.

Ivetos Baltrušaitytės nuotr./Aistė Pilvelytė ir Valerija Iljinaitė
Ivetos Baltrušaitytės nuotr./Aistė Pilvelytė ir Valerija Iljinaitė

Tiesa, atlikėjos anksčiau netgi ir buvo viena kitai pažadėjusios, kad tuo atveju, jeigu pasiektų laidos finalą, kartu dalyvautų ir Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje 2020-aisiais. Finalą Aistė su Valerija pasiekė, tad dabar belieka laukti galutinio jų sprendimo.

Jeigu jos vis dėlto apsispręstų dalyvauti, tai būtų jau 12-as A.Pilvelytės kartas atrankoje. Paskutinį kartą Aistė joje dalyvavo 2017-aisiais su daina „I'm Like A Wolf“, kai užėmė antrąją vietą, ir pareiškė, kad daugiau savo sėkmės konkurse nebemėgins. Beje, antra ji iš viso buvo likusi tris kartus.

VIDEO: Aistė Pilvelytė – „Im Like A Wolf“ (liet. „Aš – kaip vilkė“)

Šiuo metu tarp Londono ir Lietuvos gyvenančiai V.Iljinaitei taip pat yra tekę varžytis „Eurovizijos“ atrankose. Ji joje dalyvavo du kartus, o pastarąjį sykį – šiemet su daina „Scars Are Beautiful“.

O ką manote jūs? Ar Aistės Pilvelytės ir Valerijos Iljinaitės duetas kitąmet turėtų mėginti laimę „Eurovizijos“ atrankoje?

VIDEO: Valerija Iljinaitė - „Scars are beautiful“ - Nacionalinė Eurovizijos atranka

15min primena, kad po viešumoje pasirodžiusios prodiuserio Gedimino Jauniaus kritikos „Eurovizijos“ nacionalinei atrankai, LRT televizijos vyriausiasis prodiuseris Audrius Giržadas pažadėjo ne tik pokyčius atrankos formate, taip pat sakė, kad iš esmės keisis Lietuvos atstovo didžiojoje „Eurovizijoje“ finansavimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius