-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrame „Eurovizijos“ pusfinalyje incidentų išvengti nepavyko – Paola Hart kartojo pasirodymą

Antrasis nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalis nepraėjo taip sklandžiai, kaip tikėjosi jo rengėjai. Ne visi 12-a vakaro pasirodymų buvo tokie, kokius surengti tikėjosi patys atlikėjai. Ketvirtuoju numeriu pasirodžiusiai Paolai Hart teko kartoti pasirodymą.
Paola Hart
Paola Hart / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Akinančia, baltos spalvos suknele pasipuošusi Paola Hart šeštadienio vakarą lipdama į sceną svajojo apie galimybę dar kartą užlipti ant šios scenos, tik jau finale. Tačiau šiai svajonei nebuvo lemta išsipildyti.

Vos tik pasigirdus kūrinio „I'll Be Alright“ akordams, tiek salėje, tiek prie televizijos ekranų sėdintys žiūrovai suprato, kad kažkas ne taip – įvairių muzikinių projektų dalyvė kūrinį atliko itin nešvariai ir netvarkingai, gerokai prasčiau nei atrankinėje laidoje. Tai pastebėjo ir komisijos nariai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Antrasis „Eurovizijos“ finalo ketvertas: lyderis – Jurijus, Monika Marija pasirodys su dviem dainomis

„Jau pirmasis intervalas buvo nešvarus. Pasirodymas kažkoks kratinys. Man labiausiai įstrigo tai, kad buvo labai nešvaru, vienas kitas intervalas švarus. Gal jūs sergate, ar esate neformoje“, – Paolos pasirodymą tiesioginio eterio metu komentavo komisijos narė Sigutė Stonytė.

„Pirmame etape jūs kūrinį sudainavote geriau. Gal tai buvo jaudulys, gal peršalimas pakišo koją. Jūsų graži balso spalva, bet klausantis mums pasirodė, kad nesusitvarkote su kūriniu. Man gaila, nes daina tikrai graži“, – kritikos atlikimui nevengė ir Ramūnas Zilnys.

Komisijos nuomonės atlikėja nekomentavo, tačiau paprašė galimybės pasirodymą pakartoti.

Apie sprendimą pasirodyti antrą kartą atlikėja pranešė socialiniame tinkle:

„Kas žiūrit, turbūt matėt, kad buvo šiokių tokių nesklandumų „Eurovizijoje“ su garsu, kurie turėjo didelės įtakos pasirodymui. Kartu su atrankos prodiuseriais nusprendėm, jog pasirodymą reikia kartoti! Tai noriu pranešti, kad pasirodysiu dar kartą laidos pabaigoje. Labai visų prašau, kas nuoširdžiai manim tiki, ar kam patinka daina, pabalsuoti!“

„Dėl techninių nesklandumų mes kartojame pasirodymą. Viską transliuojame gyvai, tad visko nutinka, bet visada yra galimybė pasitaisyti“, – po 12 pasirodymų kiek netikėtai tarė atrankos vedėjas Giedrius Masalskis.

Paolos pasirodymo pakartojimas galutiniams rezultatams įtakos neturėjo – atlikėja liko už finalo ribos. Komisija jai skyrė du balus, žiūrovai – 0, tad bendroje lentelėje Paola su Živile Gedvilaite dalijosi 11-12 vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius