-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Krupavičius su mylimąja atvyko į Lisaboną: „Jaučiame, tai bus geriausias Lietuvos pasirodymas“

Šeštadienį visus prie televizorių ekranų suburs vyksiantis „Eurovizijos“ finalas. Čia pasirodys ir mūsų atstovė Ieva Zasimauskaitė. Išvysti dainininkės pasirodymo gyvai nepraleido ir „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas Ignas Krupavičius – su mylimąja Vaida Kazakauskyte atvyko į Lisaboną.
Ignas Krupavičius ir Vaida Kazakauskytė
Ignas Krupavičius ir Vaida Kazakauskytė / Asmeninio albumo nuotr.

Šeštadienio rytą Ignas Krupavičius su mylimąja Vaida anksti kėlėsi – jų laukė skrydis į Lisaboną, Portugaliją. Čia jie atvyko palaikyti mūsų atstovės didžiajame konkurso finale.

15min žurnalistas pasakojo, kad dar praėjusiais metais su Vaida žinojo, kad atvyks į „Euroviziją“.

„Kai laimėjo Salvadoras Sobralis, iškart supratome, kad važiuosime į Lisaboną. Portugalija – mano šalis favoritė Europoje apskritai, todėl ilgai nesvarstėme. Po jo pergalės ieškojome, kur jis pasirodys. Ir praėjusiais metais atvyko į vieną iš jo koncertų“, – sakė Ignas Krupavičius.

Ignas su Vaida – tikri „Eurovizijos“ fanai. Prieš porą metų jie vyko ir į Stokholmą, kur gyvai stebėjo finalinę Donato Montvydo kovą.

„Jaučiame, kad dabar bus geriausias Lietuvos pasirodymas per visą laiką. Ievos daina neša žinutę, o istorija yra labai svarbu. Bet dar svarbiau, kas ją pasakoja, o Ieva tai daro taip natūraliai ir nesurežisuotai, tai paperka. Jos susigraudinimas pusfinalio pabaigoje ant tiltelio, susijaudinimas ir neišdainavimas paskutinėmis akimirkomis, papirko žiūrovus. Ir jei Ievai pavyks vėl taip iš naujo šįvakar įgyvendinti tą istoriją ir jaudulį, tai galime tikėtis ir prizinės vietos“, – sakė jis.

Igno nuomone, Ievos pagrindiniai varžovai – gana audringi, tai – Izraelis, Kipras, Norvergija, tik prancūzai romantiškesni.

„Bet ji visus lenkia savo natūralumu. Visi tiki, ką ji dainuoja, nereikia blizgučių. Nedėkingas ketvirtas numeris, bet gerai, kad favoritų šalia nėra. Apskritai, didelis laimėjimas jau tai, kad mes finale. Galime didžiuotis Ieva.

Būsiu atviras – dar „Eurovizijos“ finale mačiau Paulą. Tiksliau jos daina atrodė tinkamesnė konkursui, nes visad maniau, kad jei Lietuva laimės, tikrai ne su balade. Bet Ievutė šovė aukščiau. Nors man ankstesnės jos eurovizinės dainos atrodė stipresnės, bet šita vis dėlto yra labiausia išgyventa, tikra, nuoširdi, jaudinanti“, – kalbėjo Ignas.

O jųdviejų su Vaida nuotykiai ties „Eurovizija“ nesibaigs – pora susiplanavo tolimesnę kelionę, kad jau vieši Portugalijoje.

„Po konkurso šausime į Azorų salas pagaudyti kalnų vėjo. Kopinėsime ir susiliesime su gamta. Bet kaip keista, iš šiltos vasariškos Lietuvos atvykti į Portugaliją, kur reikia striukės. Tuo gyvenimas ir žavus! Mėgaujamės kiekviena akimirka“, – 15min šypsodamasis sakė Ignas Krupavičius.

VIDEO: Ieva Zasimauskaitė atvyko į „Eurovizijos“ finalą

TAIP PAT SKAITYKITE: I.Krupavičiaus ir V.Kazakauskytės nuotykiai Vietname: „Esam žiauriai geri gyvenimo pakeleiviai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius