Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paaiškėjo, kaip didžiojoje Tel Avivo scenoje atrodys Jurijus Veklenko

Po ilgų svarstymų paaiškėjo, kaip Tel Avive vykstančioje „Eurovizijoje“ atrodys mūsų šalies atstovas Jurijus Veklenko. Jis generalinių repeticijų metu išbandė net tris įvaizdžius ir kone paskutinę minutę nusprendė, kurį iš jų pasirinks.
Pirmoji Jurijaus Veklenko generalinė repeticija
Repeticijos akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Visas karščiausias naujienas, vaizdo įrašus ir galerijas apie „Eurovizija“ 2019 konkursą sekite paspaudę čia.

Pirmojoje repeticijoje jis pasirodė apsirengęs juodomis kelnėmis bei militaristinio stiliaus švarku, antrojoje išbandė du skirtingus įvaizdžius – į sceną lipo vilkėdamas juodos spalvos marškinėliais, taip pat išbandė kitokios stilistikos ir medžiagos švarką.

Dar trečiadienio rytą, prieš išvykdamas į generalinę repeticiją, kalbėdamas su 15min atlikėjas juokavo, kad galutinis sprendimas dėl įvaizdžio bus priimtas vos ne prieš lipant į sceną.

„Mes nuolat kalbamės su komanda ir diskutuojame, kuris variantas scenoje atrodytų geriausiai. Galiu pasakyti, kad mes tvirtai apsisprendę, galbūt žinome, kaip aš atrodysiu“, – juokėsi atlikėjas.

Generalinės repeticijos dieną paaiškėjo, kad Jurijus visgi pasirinko juodus marškinėlius.

Antrosios generalinės repeticijos metu dėvėtų drabužių atlikėjas pakeisti nebegalės – pagal konkurso taisykles ir komisija, ir televizijos žiūrovai turi išvysti identišką pasirodymą.

Be to, viešai žinoma paslaptis, kad pusfinalio tiesioginės transliacijos metu netikėtai dingus televizijos signalui, žiūrovams iškart būtų paleidžiamas generalinės repeticijos įrašas.

Jurijaus Veklenko sprendimą scenoje rengtis tamsiai įvertino ir žinomi Lietuvos stilistai, kurie pabrėžė, kad atlikėjas pasirinko saugų variantą, jo įvaizdis neužgoš dainos, o tai ir yra svarbiausia.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Eurovizijos“ pusfinalį Jurijus Veklenko stebėjo privačiame vakarėlyje ant viešbučio stogo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius