-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Roop“ pasidalijo emocijomis prieš finalą: pradžiuginęs prezidento skambutis ir gerbėjų žinutės

Likus kelioms valandoms iki didžiojo „Eurovizijos“ finalo, Lietuvai atstovaujanti grupė „The Roop“ pasidalijo paskutinėmis mintimis prieš lipant į didžiąją sceną. Grupės nariai kalbėjo apie prezidento skambutį, gerbėjų žinutes ir 14 kartą ant scenos.

„Ahoy“ arenoje kalbinti Lietuvos atstovai iš pradžių prabilo apie Lietuvos prezidento Gitano Nausėdos skambutį. V.Valiukevičius atskleidė, kad skambutis jį maloniai nustebino.

„Jis perdavė linkėjimus, sakė, kad šiuo metu yra Neringos juostoje. Sakė, kad Lietuva neatrodo prasčiau nei kitos šalys. Norėjo, kad susikauptume į pasirodymą ir negalvotume apie jokias vietas“, – sakė V.Valiukevičius, pridurdamas, kad džiaugiasi, jog imta kreipti dėmesį į kultūrą.

Paklausti, ar turi talismanų, Grupės nariai teigė jų neturintys, tačiau juokavo, jog jais galėtų laikyti geltonus kostiumus. Tokios pačios nuomonės jie laikosi ir dėl ritualų. Jų nėra, tačiau vietoj to džiaugiasi ramybe.

„Tiesiog reikia pabūti ramiai bent valandą ar dvi. Susikaupti, prasibėgti ir repetuoti. Gal tai galėtume pavadinti ritualu“, – sakė vienas iš narių.

„The Roop“ spaudos konferenciją galite žiūrėti čia:

VIDEO: Paskutinis „The Roop“ komentaras prieš „Eurovizijos“ finalą

Nors „The Roop“ nariai nespėja atsakyti į visas žinutes socialiniuose tinkluose, tačiau džiaugiasi galėdami sulaukti palaikymo iš gerbėjų.

„Gauname nesuskaičiuojamą skaičių žinučių. Taip buvo su „On Fire“ ir dabar vyksta, kur žmonės pamini, pažymi socialiniuose tinkluose. Dabar visiškai neišeina trinti. Galvojau, kaip atrodo, kai parašo daug žinučių, tai ten gali būti ir tūkstančiai ir dar daugiau. Mes nespėjam visų perskaityti, bet tikrai jaučiame palaikymą“, – sakė V.Valiukevičius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Paskutinė „The Roop“ spaudos konferencija prieš „Eurovizijos“ finalą
Luko Balandžio / 15min nuotr./Paskutinė „The Roop“ spaudos konferencija prieš „Eurovizijos“ finalą

Likus kelioms valandoms iki finalo grupės nariai sakė, kad jaučiasi tvirtai.

„Mes jaučiamės labai tvirtai. Dabar bus 14 kartų ant scenos. Tai jaučiasi kaip koncertinis turas. Vis naujiems žmonėms darai tą patį, bet mums energija tik kyla. Paskutinė generalinė repeticija buvo geriausia iš visų“, – teigė vienas iš narių.

Pasiteiravus, ar jaučia jaudulį prieš „Eurovizijos“ finalą, šie sakė, kad jis natūraliai yra, bet labai minimalus.

„Nejaučiame didelio spaudimo. Tos pačios repeticijos iki šio karto mus sutvirtino, tai puikiai žinome, ką darysime. Daugiausiai jaudinasi tie, kurie žiūri“, – juokiasi grupės nariai.

O kaip dėl balsuojančiųjų? V.Valiukevičius įsitikinęs, kad tiek Roterdame, tiek kitose šalyse yra draugų, lietuvių, kurių raginti šiuo klausimu net nereikia.

„Kitos šalys irgi turi, ne tik iš Lietuvos pribalsuoja. Lenkija puikiai išsimėčiusi po užsienį, nors nepateko į finalą. Gal už mus balsuos. Bet mūsų noras tas, kad išeitume už politinių rėmų, kad ne vien kaimynai už mandagumą balsuotų“, – sakė V.Valiukevičius.

Be to, ne vienas konkurso dalyvis, personalas atkreipė dėmesį, kad grupė „The Roop“ yra viena iš draugiškiausių. Tai išgirdę nariai kiek nustebo, tačiau neslepia, kad į konkursą atvažiavo ne nosių riesti.

„Pirmą kartą girdime. Turbūt mums už akių kalba. Mes atvažiavome draugiškai nusiteikę. Prisiminiau, kad mus viešbučio personalas pagyrė, sakė, kad esame labai „perfect“. Mes neatvažiavome užrietę nosių, bendraujame su visais taip, kaip jie bendrauja“, – kalbėjo grupės nariai.

Jie taip pat didelės reikšmės laimėjimui nesuteikia, sako, kad tai jų darbų nepakeis: „Nesvarbu, ar laimėsime, ar nelaimėsime, mūsų darbai vis tiek tie patys laukia. Trys dainos, video klipai per vasarą, jei gerai supratau, tai ir koncertai atsidarys. Viskas mūsų taip pat.“

Paklausus, kokią žinutę pasakytų Europai, jei laimėtų pirmą ar aukštesnę poziciją, grupės nariai išliko paslaptingi.

„Palaukite transliacijos galo. Fejerverkas turi išauti laiku ir vietoje“, – mįslingai atsakė V.Valiukevičius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Iš ispanų atstovo „Eurovizijoje“ pasišaipę Norvegijos TV vedėjai sulaukė kritikos

TAIP PAT SKAITYKITE: Praūžė antrasis „Eurovizijos” pusfinalis: į finalą nepateko nei Estija, nei Latvija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius