Tiesiogiai
VALINSKAS ŽINO: prezidento rinkimų naktis tiesiogiai

Andrius Šedžius: „Su Monika bendrauju tik dėl vaiko reikalų“

Pastaruoju metu netyla kalbos apie skyrybų dramą išgyvenančius Moniką ir Andrius Šedžius. Spalio mėnesį pripažinę, jog žlunga ketverius metus trukusi santuoka, dabar kalba kiek kitaip. Televizijos laidoje antradienį M.Šedžiuvienė teigė santuokoje nededanti galutinio taško. Kaip tai vertina Andrius Šedžius?
Andrius ir Monika Šedžiai
Andrius ir Monika Šedžiai 2013 metais / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė televizijos laidoje „Kitu kampu“ prisipažino, kad po garsiai nuaidėjusios dramos jos gyvenimas pasikeitė: persikraustė į Vilnių, čia gyvena, koncertuoja.

„Sostinė visada buvo mano mintyse, visada čia norėjau gyventi. Džiaugiuosi, kad mano svajonė pagaliau pildosi“, – sakė moteris. LNK laidoje paklausta, ar galėtų susitaikyti su vyru, Monika sakė: „Niekada nesakau niekada. Pagyvensim – pamatysim“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Šedžiuvienė į santuoką su Andriumi Šedžiumi dar nespjauna: „Pagyvensim – pamatysim“

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Andrius ir Monika Šedžiai
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Andrius ir Monika Šedžiai

Ar tai galėtų reikšti, kad pora nusprendė savo santuokai suteikti dar vieną šansą?

Darbų sūkuryje trumpai pakalbėti sutikęs Andrius Šedžius antradienį nedaugžodžiavo. Pasak jo, sunku komentuoti, kai tokių Monikos pasisakymų pats asmeniškai negirdėjo.

„Man ji taip nesakė, tad dabar komentuoti aš nesiruošiu“, – 15min sakė A.Šedžius.

Andrius Šedžius taip pat nekomentavo, ar skyrybų dokumentai jau pasiekė teismą, tačiau pridūrė, kad šio proceso jis neinicijavo.

„Nenoriu komentuoti, kaip aš elgsiuosi. Aš nieko neinicijuoju. Jos advokatas man skambina, derina klausimus. Aš iš pradžių dar su juo kalbėjau, bet kai pradėjo man neaiškius dalykus pasakoti, aš nustojau su juo bendrauti. Jis klausinėjo apie pinigus ir daugiau nieko“, – sakė A.Šedžius.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Šedžius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Šedžius

Skyrybų dramos įkarštyje Andrius ir Monika Šedžiai vengė tiesioginio bendravimo. Spalio mėnesį A.Šedžius 15min teigė, kad su žmona bendrauja per advokatą.

Antradienį paklaustas, ar pastaruoju metu bendravimas su Monika pasikeitė, Andrius atsakė: „Galbūt pasikeitė, galbūt nepasikeitė. Bendrauju su ja dėl vaiko reikalų, kai man reikia pasiimti.“

Tiesa, vyras pašmaikštavo, kad visgi šiokių tokių pokyčių bendravime įvyko. Pasak jo, komunikaciją per advokatą pakeitė mobilioji programėlė.

„Dabar per vaiberį kalbamės. Jau žingsnis į priekį – nuo advokato iki „Viber“, – komentavo vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius