-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Broliai Lavrinovičiai pradeda jausti karantino padarinius: „Pilvai auga, nežinom, ką daryti“

Broliai Lavrinovičiai karantiną leidžia kartu. Darjušas ir Kšištofas pandemijos metu gyvena sodybose Trakų rajone, už pusantro kilometro vienas nuo kito.  
Broliai Lavrinovičiai
Broliai Lavrinovičiai / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Baisus tas karantinas, nes pilvai auga, nežinom, ką daryti. Valgom, miegam, knygas skaitom“, – šį trečiadienio vakarą, 19.30 val. per LNK pasirodysiančioje laidoje KK2 pasakojo broliai.

Lavrinovičiai kas rytą susitinka pasportuoti. O vėliau kartu kuria vaizdo įrašus į naują socialinį tinklą „TikTok“, nes neturi ką veikti. Jei nekurtų vaizdo įrašų, sako, jau būtų išstorėję nuo valgymo ir praradę krepšininkų formas.

Vaizdo įrašą iš „TikTok“ platformos galite pamatyti čia:

VIDEO: Broliai Lavrinovičiai karantino metu kuria linksmą turinį

Dėl karantino broliai vėl turėjo grįžt į mokyklą. Jų vaikučiams vyksta nuotolinės pamokos, todėl Darjušas ir Kšištofas padeda daryti namų darbus. Darjušas savo vaikams padeda mokytis matematikos ir rusų kalbos. Kšištofas prisipažįsta prisimenantis tik pirmos klasės kursą.

„Mano pirmas vaikas jau 6 klasėj, tai aš jam jau nieko nepadėsiu. Dukrytė pirmoj klasėj, jai dar galiu padėti“, – paskojo Kšištofas.

„Tave mokytoja vadindavo didžiuoju matematiku, bet paskui su tavim susidėjau ir viskas šuniui ant uodegos. Bent krepšininku tapai. O būtum profesorius ir sodybos neturėtum“, – brolį erzino Darjušas.

LNK nuotr./Broliai Lavrinovičiai
LNK nuotr./Broliai Lavrinovičiai

Karantiną ir Aurelijų Verygą broliai vertina labai rimtai. Ministro klauso kaip trenerio, vaikšto su kaukėm, neužsiiminėja jokiais verslais, dėl to patiria daug nuostolių. Juk sveikata – svarbiausia. O krepšinio fanams, aišku, įdomu ar broliai dar išbėgs į aikštelę. Sako, tikrai išbėgs, jei tik gaus pasiūlymų.

„Kaip brolis sako, nebent karantinas užsitęs iki dvejų metų, tai mūsų sportinė forma tikrai nukris“, – aiškino Kšištofas.

Visas reportažas iš karantine esančių brolių Lavrinovičių gyvenimo – šį trečiadienio vakarą, 19.30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius