Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnės Kuzmickaitės kurti drabužiai – ir ant užsienio žurnalo viršeliui pozavusios Noah Cyrus

Lietuvių dizainerei Agnei Kuzmickaitei – dėmesys iš užsienio. Jos kurtais, drugeliais margintais drabužiais pasipuošė dar viena garsi užsienio žvaigždė, skandalingosios atlikėjos Miley Cyrus sesuo, taip pat muzikos industrijoje pasižymėti spėjusi dainininkė Noah Cyrus.
Agnės Kuzmickaitės kūriniais pasipuošė Noah Cyrus
Agnės Kuzmickaitės kūriniais pasipuošė Noah Cyrus / Luko Balandžio, „Instagram“ nuotr.

Savo feisbuko paskyroje drabužių kūrėja Agnė Kuzmickaitė pasidalijo įrašu, kuriame džiaugiasi, jog žurnalui „Tmrw“ pozavusi Noah Cyrus papuošta jos deriniu iš jos kolekcijos.

„Wow! Garsioji amerikiečių dainininkė Noah Cyrus (Miley Cyrus sesuo) su mano drugelių outfitu „Tmrw“ žurnalo viršelyje“, – rašė ji.

Akimirkomis iš fotosesijos pasidalijo ir pati atlikėja. Jos asmeninėje instagramo paskyroje gausu nuotraukų, kuriose ji įamžinta vilkinti baltą juodais drugeliais papuoštą glaustinuką ir prie jo derančius batus.

View this post on Instagram

@tmrwmag ????

A post shared by noah (@noahcyrus) on

View this post on Instagram

@tmrwmag

A post shared by noah (@noahcyrus) on

Agnės Kuzmickaitės drugeliai plasnoja ir žurnalo „Tmrw“ oficialioje paskyroje instagrame. Šalia fotosesijoje dirbusių, nuotraukas retušavusių žmonių pavardžių minima ir viršelio modelį savo kūriniais papuošusios lietuvės.

15min primena, kad Noah Cyrus, – ne pirmoji žvaigždė, išskirtiniam įvaizdžiui pasirinkusi lietuvės dizainerės kurtus drabužius. Per vieną savo koncertą į sceną pasipuošusi tokiu pat deriniu ir prie jo derančia kepuraite lipo dainininkė Rita Ora.

Kaip skelbė užsienio žiniasklaida, Rita Ora pasistengė, kad visų žvilgsniai tąkart Prancūzijoje, gastrolių „Phoenix World Tour“ metu būtų nukreipti į ją. Komplimentų negailėjo ir apie ryškų įvaizdį rašęs naujienų portalas „Daily Mail“.

„Scanpix“ nuotr./Rita Ora
„Scanpix“ nuotr./Rita Ora

Toks įvertinimas į prestižinio „Vogue“ portalo dizainerių sąrašus įtrauktai Agnei Kuzmickaitei – neabejotinai labai svarbus. Ji sakė apie tai, kad Rita Ora nusprendė pasipuošti jos kūriniais, nežinojusi, išgirdo tik tuomet, kai socialiniuose tinkluose buvo pažymėta prie vienos iš atlikėjų nuotraukų. Kaip pati sakė, tą akimirką buvo sunku suvokti, kad tai tikrai tiesa.

„Pirma reakcija – beprotiškas džiaugsmas. Iki šiol esu didžiuliame pakilime“, – tada su 15min kalbėdama neslėpė drabužių kūrėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius