Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Eglė Andreikaitė atvirai – su Mindaugu Kuzminsku išsiskyrė praėjus dviem savaitėms po vestuvių

Šokėja Eglė Andreikaitė LNK laidai KK2 davė išskirtinį interviu. Mindaugo Kuzminsko žmona patvirtino, kad jiedu su krepšininku nebegyvena jau seniai – skirtingais keliais pasuko praėjus vos dviem savaitėms po vestuvių.
Eglė Andreikaitė ir Mindaugas Kuzminskas
Eglė Andreikaitė ir Mindaugas Kuzminskas / Video kadras ir 15min nuotr.

Mindaugo ir Eglės Kuzminskų šeima daugeliui atrodė tobula, tačiau jau metų pradžioje pradėta kalbėti, kad jiedu skiriasi. Apie tai, kad, praėjus pusmečiui po vestuvių, Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė kartu nebegyvena, sausio mėnesį rašė 15min.

Visgi Mindaugo ir Eglės versijos skiriasi – krepšininkas teigia, kad santuoka žlugo, nes jis norėjo kurti šeimą, tuo tarpu jo buvusi mylimoji laidai KK2 tokią versiją paneigė. Eglės teigimu, viskas yra kitaip – Mindaugas jai buvo neištikimas.

Medaus mėnesį Eglė ir Mindaugas leido Balio saloje, tačiau jau tada mergina pastebėjo, kad Mindaugas elgėsi nenatūraliai – neleido dėti į „Instagram“ paskyrą judviejų nuotraukų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Laima Janušonytė apie Kuzminskų skyrybas: „Jūs apsirinkate kaltindami Kuzios žmoną Eglę“

Tiesiog palikau žiedus ir išvažiavau pas tėvus į namus, - prisipažino Eglė.

Po medaus mėnesio jaunavedžiai grįžo į bendrus namus Vilniuje. Eglė Mindaugo kompiuteryje atrado jo nuotraukas su kita mergina.

„Nežinau, kokios gali būti mintys pamačius tokį dalyką, tai tikrai nebuvo pozityvios ir net didžiausiam priešui to nelinkėčiau. Buvo jausmingai apsikabinęs su kita moterimi...“ – neslėpdama ašarų laidai KK2 prisipažino Eglė.

Laidos KK2 stop kadras/Eglė Andreikaitė
Laidos KK2 stop kadras/Eglė Andreikaitė

Eglė laidoje KK2 ketvirtadienio vakarą pasakos, kad Mindaugas neprisipažino ir viską neigė, tačiau merginai buvo per skaudu – ji išsikraustė gyventi pas tėvus: „Tiesiog palikau žiedus ir išvažiavau pas tėvus į namus.“

Įskaudinta mergina pasakojo, kad sprendimą skirtis priėmė ne jiedu kartu, bet vienas Mindaugas: „Tai buvo ne mano sprendimas. Ne man meilė baigėsi. Jis nutarė, kad nebenori būti su manimi ir tai nutarė dar prieš vestuves“.

Bandėme taikytis, bet tai buvo tiesiog neįmanoma. Kai gyveni mele, tikrai neįmanoma nieko sutaisyti.

Buvusi Mindaugo Kuzminsko mylimoji kalbėjo, kad taikytis pora bandė, tačiau viskas veltui: „Bandėme taikytis, bet tai buvo tiesiog neįmanoma, nes kai gyveni mele, tikrai neįmanoma nieko sutaisyti“.

Eglė pripažino, kad nors neištikimybę išgyventi sunku, visgi dėl meilės ji būtų Mindaugui atleidusi.

„Kiekviena moteris sako, kad neatleistų neištikimybės, aš irgi taip sakiau, bet kol tau tai nenutinka – į viską žvelgi kitaip. Aš būčiau atleidusi, tiesiog žmogus to nenorėjo. Žmogus, kuris nori susitaikyti, jis atsiprašo pripažindamas savo kaltę, nes klysti gali bet kas“, – laidoje KK2 kalbės E. Andreikaitė.

Eglės ir Mindaugo meilė užgimė 2011-aisiais Europos krepšinio čempionato Lietuvoje metu. Tuo metu Eglė buvo Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo šokėja. Mindaugas Eglę užkalbino pirmasis – pakvietė kavos.

Mindaugui išvykus žaisti į Malagos „Unicaja“ klubą, po kurio laiko paskui jį pasuko ir jo širdies draugė Eglė, vėliau pora persikėlė gyventi į Niujorką, kur Mindaugas buvo pasirašęs milijoninį kontraktą su NBA komanda „Knicks“.

Visas interviu su Egle Andreikaite per LNK – ketvirtadienį, 19.30 val.

TAIP PAT SKAITYKITE: Senojoje Varėnoje – neregėtos vestuvės: krepšininkas Mindaugas Kuzminskas vedė šokėją Eglę Andreikaitę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius