Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Valinskienė – apie aukso amžių su Arūnu, buities darbus ir grožio procedūras

Gražiausio Lietuvos balso savininke tituluojama dainininkė Inga Valinskienė interviu dalija retai, tačiau šį kartą ji atvirai prabilo, kaip atrodo jos gyvenimas už scenos. Erdvius namus sostinės pakraštyje ir vilą Kipre turintiems sutuoktiniams dažnas gali pavydėti. Vis dėlto Inga su Arūnu prabangos niekada nesivaikė, o namie daugiausia šeimininkauja ji pati. „Tie, kurie įsivaizduoja, kad namie nieko neveikiu, labai klysta. Esu buitiška moteris“, – laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ sako ji.

Prieš porą metų močiute tapusi I.Valinskienė naują vaidmenį vis dar bando jaukintis ir džiaugiasi, kad sūnaus šeima kol kas šiuo klausimu jos nespaudžia.

„Anūkė man nėra atvežama su krepšeliu ir nepaliekama savaitgaliui. Stengiuosi laikytis tradicijos ir susitikti savaitgalinių pietų – tuomet mes pabūname, padūkstame, – sako Inga. – Buvimo ilgą laiką kartu dar nebuvo, bet moraliai jau ruošiuosi. Jeigu vaikai nepasiūlys, aš pati to imsiuosi, nes man būtų smalsu.“

Neretai įsivaizduojama, kad I.Valinskienė namuose yra tikra ponia, kuri vaikšto pasidažiusi ir neprisiliečia prie jokių buities darbų, tačiau Inga tokias kalbas kategoriškai neigia ir tikina, kad jos gyvenimas namie atrodo visiškai paprastai.

„Tie, kurie įsivaizduoja, kad namie nieko neveikiu, labai klysta. Aš pati lyginu, gaminu maistą, žinau, kaip reikia įjungti skalbimo mašiną ir susitvarkyti spintas. Tai darau aš, o ne patarnautojai. Esu buitiška moteris. Tačiau jeigu man nieko nereikia veikti, galiu visą dieną prabūti ant sofos su serialu, trimis šunimis ir viena kate“, – tvirtina I.Valinskienė.

Ramų gyvenimą Inga akcentuoja ir kalbėdama apie savo šeimą, kuriai, anot jos, labai smagu gyventi savame burbule, kuriame jaučiasi ramiai ir jaukiai.

„Tai yra normalu, nes mūsų abiejų darbas yra labai atviras – pabūname koncertuose, laidose, todėl namie tikrai niekada nesiveržiame komunikuoti. Nebuvome restorane pusmetį, na ir kas?“ – sako dainininkė.

I.Valinskienė džiaugiasi turimais nuosavais namais Kipre, kadangi ten gali ne tik pailsėti, bet ir atrodyti taip, kaip jai norisi.

„Namai Kipre sukuria man aplinkybes, kai galiu nueiti į parduotuvę su šlepetėmis, nepasidažiusi ir visiems vienodai šviečia, kas aš tokia“, – šypsosi Inga.

54-erių I.Valinskienė dažnai apdalijama komplimentais už jaunatvišką išvaizdą, o kartu vis pasvarstoma, ar garsi moteris buvo tobulinama chirurgo skalpeliu. Inga pripažįsta, kad naudojasi grožio paslaugomis, tačiau niekada nedetalizuos, ką tiksliai darosi.

„Mane juokina moterys, kurios yra su akivaizdžiais medicininiais prisilietimais veide, o bando sakyti, kad tai yra jų genai“, – sako I.Valinskienė.

Prabilusi apie santykius su Arūnu, Inga džiaugiasi, kad dabar jie yra geroje stadijoje ir pora išgyvena tikrą aukso amžių.

„Mes išmokome nebesipykti, esame švelnesni, į viską žiūrime paprasčiau, mėgaujamės gyvenimu ir nedarome problemų ten, kur jų nereikia“, – sako I.Valinskienė.

Visą pokalbį su I.Valinskiene žiūrėkite įraše:

VIDEO: I.Valinskienė: „Dabar mūsų su Arūnu aukso amžius – vaikai užauginti, išmokome nebesipykti“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius