Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Zasimauskaitė – apie planuojamą antrą vestuvių šventę ir nelengvas santuokos pamokas

Prieš trejus metus, būdama 21-erių, Ieva Zasimauskaitė savo mylimajam Mariui Kiltinavičiui prie altoriaus ištarė vieną svarbiausių savo gyvenimo „taip“. Nors ir buvo jauna, tačiau jau tuomet ji buvo tikra, kad Marius yra jos gyvenimo meilė. Meilė, su kuria ji iki šiol auga ir mokosi. Meilė, su kuria ji nori iškelti dar vienas vestuves.
Marius Kiltinavičius ir Ieva Zasimauskaitė
Marius Kiltinavičius ir Ieva Zasimauskaitė / Teodoro Biliūno, Ryčio Šeškaičio nuotr.

2015-ųjų birželio 5-ąją Ieva Zasimauskaitė po penkerių metų draugystės susituokė su krepšinio treneriu Mariumi Kiltinavičiumi.

Atlikėja prisipažįsta, kad vos tik oficialiai tapo vyru ir žmona, ją ištiko šioks toks šokas – teko išmokti prisitaikyti ir priimti Mariaus gyvenimo būdą.

„Per tuos metus buvo visko. Pamenu, kad pirmi metai buvo sudėtingi – prasideda buitis, gyvenimas kartu. Iki santuokos mes kartu negyvenome. O kai apsigyvenome, truputį išsigandau. Aš juk turėjau savo taisykles, o tada atsirado kitos taisyklės. Tai iš pradeda erzinti, reikėjo suvokti, kad turiu prisitaikyti prie kito žmogaus“, – 15min pasakojo Ieva.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius

Dabar, peržvelgdama prabėgusius trejus metus, atlikėja sako, kad jiems su Mariumi vis dar yra ko išmokti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Marius Kiltinavičius: ką reiškia būti Ievos Zasimauskaitės vyru

„Tie treji metai buvo labai intensyvūs pamokų atžvilgiu. Gavau labai daug pamokų, daug supratau, vis dar ką nors naujo sužinau. Aš nežinau, kada ateis laikas, kai jau suprasiu, kad šalia gyvena žmogus su kitokiu charakteriu, mąstymu, kitokiais prioritetais ir kad nereikia bandyti keisti žmogaus, reikia jį priimti tokį, koks jis yra, kokį jį pamilai nuo pat pradžių. Aš vis dar šito mokausi, man dažnai neišeina, bet tikiuosi, kad kai švęsime 20 ar 30 metų santuokos sukaktį, galėsiu pasakyti – jau išmokau, jau žinau tą paslaptį, kaip priimti tą žmogų“, – sakė ji.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius

Ieva Zasimauskaitė už savo mylimojo ištekėjo būdama vos 21-erių. Nors kai kam gali pasirodyti, kad ji tuo metu buvo itin jauna, tačiau atlikėja tikina, kad jai dėl Mariaus nekilo jokių klausimų.

„Aš jau nuo 15 metų svajojau apie santuoką. Kai sutikau Marių, žinojau, kad tai mano žmogus, su kuriuo noriu praleisti visą gyvenimą. Aišku, mūsų santykiuose irgi visko buvo – lakstymų, bėgimų, skyrybų. Mes praėjome ugnį, vandenį ir viską, kas tik įmanoma.

Aš nuo pat mažens svajojau apie santuoką bažnyčioje. Man tai yra šventas dalykas, aš labai tikiu tais pažadais, kai bažnyčioje pasakai, jog kad ir kas bebūtų, būsiu su tavimi. Todėl visada sakiau, kad nesvarbu, kas nutiks, aš liksiu su Mariumi. Tad kadangi man tai buvo labai šventa ir svarbu, pagalvojau, ko man laukti, jei žinau, kad Marius – tas žmogus“, – atviravo ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: 15min premjera: I.Zasimauskaitė pristatė savo kūrybos dainą ir Lisabonoje filmuotą klipą

VIDEO: Ieva Zasimauskaitė - Paslėpk Mane
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius

Ir vieno karto jai priesaiką ištarti savo vyrui neužteko. Dainininkė jau kurį laiką svajoja apie dar vienas vestuves, tik šįkart – pagal kitokias tradicijas.

„Vedinės vestuvės yra labai ypatingos. Ten vyksta ugnies ritualas, kai reikia mesti grūdus. Ir tai reiškia, kad tu sumeti į ugnį visą savo praeitį, ir po vestuvių viskas prasideda lyg nuo nulio, prasideda naujas gyvenimas be visų barnių ir kitų nesąmonių.

Šiose vestuvėse dar vienas ypatingas dalykas – čia ateina kiek tik nori žmonių – kuo daugiau, tuo geriau. Pora eina prie kiekvieno svečio, kurie turi duoti palaiminimą. Sakoma, kad kiekvienas palaiminimas išsipildo“, – šypsojosi ji.

Asmeninio albumo nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius
Asmeninio albumo nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius

Nors dar vestuvių data nenuspręsta, Ieva, kaip tikra moteris, jau žino, kur šventė turėtų vykti.

„Norėčiau, kad jos vyktų Lietuvoje, norėčiau, kad sueitų mano visi visi bičiuliai, kolegos, gerbėjai, kad kuo daugiau žmonių pamatytų šią tradiciją. Net žinau, kur tos vestuvės vyktų – greičiausiai Kelmės rajone, nes ten gyvena mano draugai, jie turi labai didelę sodybą.

Tik dar nežinome kada. Aš vis sakau: kitą vasarą, kitą vasarą... Dabar nėra laiko. Turiu tik kelias laisvas dienas, bet jos irgi turbūt užsipildys koncertais“, – pasakojo atlikėja.

Pasak dainininkės, jiedu su Mariumi jau pasvajoja ir apie vaikučius: „Planuojame per dvejus metus! Labai noriu daug vaikų... Šiaip bent dviejų, bet labai norėčiau keturių“, – šypsojosi Ieva.

VIDEO: Ieva Zasimauskaitė – apie santuokos metines ir planus iškelti dar vienas vestuves

Trejų metų sukaktį atšventė gamtoje

Šiemet birželio 5-ąją minėdami trejų metų sukaktį, Ieva ir Marius išvyko į Anupriškes, į „Tony resort“. „Tai yra absoliučiai nereali vieta. Čia ir mano koncertas buvo, tąkart jautėsi tokia magiška atmosfera... Tad nusprendėme čia atvažiuoti ir pailsėti.

Antradienį mūsų kambaryje pagaminau makaronų ir mes tiesiog buvom dviese. Bandėme žaisti tenisą, krepšinį, žodžiu, veikėme viską, ko neveikiame Kaune – mėgavomės gamta dviese. O trečiadienį labai ilgai miegojau...“ – juokėsi ji.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Ryčio Šeškaičio nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Ryčio Šeškaičio nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Ryčio Šeškaičio nuotr./Ieva Zasimauskaitė

Ieva sako, kad dovanomis jie vestuvių metinių proga paprastai nesikeičia, tačiau jų šįkart neišvengė.

„Kas buvo labai neįtikėtina ir man pati didžiausia dovana – atsikėliau ryte ir radau savo mėgstamiausių gerberų mažytę puokštę, prie jos buvo labai graži atvirutė su meškiuku, ir ten buvo gražiai užrašyti jo žodžiai. Jokia dovana neatstotų tokio paprasto, atrodo, bet kartu tokio jaukaus siurprizo, – džiaugėsi Ieva. – Kadangi aš jam nieko neturėjau, pamačiusi jo dovaną, supratau, kad negaliu atsilikti. Tai užsakiau jo mėgstamiausią tortą, per dvi valandas mums jį pagamino ir mes jį nusivežėme į Anupriškes.“

Vienas kitą nustebinus staigmenomis, dovanos dar nesibaigė. Mariui ir Ievai dar vieną staigmeną surengė eurovizinio pasirodymo režisierė Rasa Micachienė.

„Atrodo, kad ir jos nematai, bet kai jos labiausiai reikia, ji visada šalia. Ji yra tas žmogus, kuriam gali vidury nakties paskambinti, ir ji visada padės. Ne kartą minėjau, kad man ji yra lyg antra mama. Tad antradienį ji man paskambino ir sako: dabar išeikite ir kairėje pamatysite suoliuką. Mes išėjome ir pamatėme paruoštą stalą su trešnėmis, su šilauogėmis, su nerealia knygute, į kurią galima rašyti savo jausmus, padėkos žodžius. Ten taip pat buvo parašytas laiškas apie tuos trejus santuokos metus, ką jie reiškia. Tai buvo taip gražu...“ – 15min šypsodamasi pasakojo Ieva Zasimauskaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Rasos Micahienės dovana I.Zasimauskaitei ir M.Kiltinavičiui
Asmeninio albumo nuotr./Rasos Micahienės dovana I.Zasimauskaitei ir M.Kiltinavičiui

Žiūrėkite akimirkas iš Ievos naujos dainos klipo filmavimo Lisabonoje:

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaune susituokė dainininkė Ieva Zasimauskaitė ir krepšinio treneris Marius Kiltinavičius

Žiūrėkite Ievos ir Mariaus vestuvių galeriją:

Visą pokalbį su Ieva žiūrėkite čia:

VIDEO: I.Zasimauskaitė: apie dainos „Paslėpk mane“ kūrimą ir norą kartais nuo visko pabėgti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius