-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 19 /23:15

Projektą „Šok su žvaigžde“ laimėjo Kristina Radžiukynaitė-KaYra ir Justas Girdvainis

Šeštadienio vakaras projekto „Šok su žvaigžde“ dalyviams buvo lemiamas – išrinkti nugalėtojai. Jais tapo Kristina Radžiukynaitė-KaYra ir Justas Girdvainis.
Kristina Radžiukynaitė-KaYra ir Justas Girdvainis
Edgaras Vegys ir Katerina Voropaj, Dovydas Laukys ir Melisa Valinovič, Kristina Radžiukynaitė ir Justas Girdvainis / D.Umbraso / LRT nuotr.

Projekte „Šok su žvaigžde“ iš viso varžėsi 12 porų, sudarytų iš profesionalių šokėjų ir žmonių, žengiančių pirmuosius žingsnius ant parketo.

Tačiau finalą pasiekė tik trys poros – floristas-dekoratorius Edgaras Vegys ir Katerina Voropaj, aktorius ir prodiuseris Dovydas Laukys ir Melisa Valinovič bei dainininkė ir aktorė Kristina Radžiukynaitė-KaYra ir Justas Girdvainis.

Galiausiai šokių projekto nugalėtojais tapo Kristina Radžiukynaitė-KaYra ir Justas Girdvainis.

D.Umbraso / LRT nuotr./KaYra ir Justas
D.Umbraso / LRT nuotr./KaYra ir Justas

Šį kartą projekto laimėtojus lėmė tik žiūrovų balsai, o projekto teisėjų vertinimas buvo patariamojo pobūdžio.

Projekto finale dalyvavo visi keturi projekto metu teisėjavę teisėjai: 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė, Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas, triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas bei pasaulio ir Europos Lotynų Amerikos šokių laimėtoja Eglė Visockaitė.

Finalo akimirkos – galerijoje:

Tiesa, šis vakaras dalyviams buvo kitoks ir dėl dar vienos priežasties – kiekviena pora atliko po tris skirtingus šokius. Šiuos šokius, kurie buvo parodyti ankstesnėse laidose, rinko teisėjai.

Tad pirmieji ant parketo pasirodę Dovydas ir Melisa šoko pagal devintosios laidos pasirodymą – jiems teko pakartoti pasadoblį. Vėliau pademonstravo modernų šokį, o trečiajam šokiui pora pasirinko romantiškąjį Vienos valsą.

Išreikškite apklausoje savo nuomonę:

Antrieji pasirodę Kristina ir Justas žiūrovams trumpam priminė 2020-ųjų „Eurovizijoje“ turėjusius pasirodyti Islandijos atstovus – jie pakartojo čia čia čia šokį. Antrajam pasirodymui, taip pat kaip Dovydas ir Melisa, pora pasirinko modernų šokį, o trečiuoju sušoko tango.

Paskutinė pora ant šokių parketo sušoko fokstrotą – Edgaras ir Katerina puikiai įgyvendino teisėjų išrinktą šokį. Juos taip pat sužavėjo pademonstruotas laisvasis šokis bei trečiuoju šokiu tapusi rumba.

Žiūrovams taip pat buvo pristatyta netikėta staigmena – praėjusių metų projekto „Šok su žvaigžde“ nugalėtojų atlikėjos Paulos Valentaitės ir Gedvino Meškausko išskirtinis pasirodymas.

Šokių projektą vedė Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Lietuva – pirmoji Baltijos šalis, iš BBC oficialiai įsigijusi teises į šio projekto formatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius